Повезане вести

Милојевић на представљању у Подгорици: ‘Циљ је и даље НБА, али срећан сам што сам дошао овде’

Милојевић на представљању у Подгорици: ‘Циљ је и даље НБА, али срећан сам што сам дошао овде’

Хот спорт 28.01.2021
Нови тренер кошаркаша Будућности Дејан Милојевић рекао је да је срећан због доласка у тај клуб и да је поред трофеја циљ и развој младих играча. – Верујем да ћу се осећати као код куће. Срећан сам што сам дошао овде. Имам жељу… »
Милојевић потписао на две и по године: Може да оде у НБА после сваке сезоне

Милојевић потписао на две и по године: Може да оде у НБА после сваке сезоне

Моззарт спорт 28.01.2021
“Мој циљ је да одем у Америку, корона је то пореметила. Имао сам преговоре са два НБА клуба. Будућност је била врло коректна што смо у уговору дефинисали ту клаузулу, а то не значи да ће један промил моје посвећености бити… »
После меге имао 2 НБА понуде, али се одлучио за Будућност: Открио да се ово годинама спремало!

После меге имао 2 НБА понуде, али се одлучио за Будућност: Открио да се ово годинама спремало!

Мондо 28.01.2021
Дејан Милојевић је и званично представљен као нови тренер Будућности. Дејан Милојевић је и званично представљен као нови тренер Будућности. Као играч је доминирао и доносио титуле Подгоричанима, а сада је дошао да проба да… »
Представљен Милојевић: Срећан сам што сам овде, осим резултата покушаћу да избацим неком младог играча

Представљен Милојевић: Срећан сам што сам овде, осим резултата покушаћу да избацим неком младог играча

Вечерње новости 28.01.2021
КОШАРКАШЕ Будућности ће од данас са клупе преводити Дејан Милојевић, који је на месту тренера заменио Петра Мијовића. Некадашњи стратег Меге је као играч у Подгорици остави дубок траг и навијачи шампиона Црне Горе се надају да… »
Милојевић тамо где је џикић "прошао пакао": Бокан није пропустио да помене - имамо 3 пута мањи буџет од неких!

Милојевић тамо где је џикић "прошао пакао": Бокан није пропустио да помене - имамо 3 пута мањи буџет од неких!

Мондо 28.01.2021
Председник КК Будућност Драган Бокан представио је новог тренера овог клуба. Председник КК Будућност Драган Бокан представио је новог тренера овог клуба. После изненадног одласка Петра Мијовића са клупе Будућности, клуб је хитно… »
Прво се шушкало, а сада је званично: Дејан Милојевић је нови тренер Будућности

Прво се шушкало, а сада је званично: Дејан Милојевић је нови тренер Будућности

Спортал блиц 28.01.2021
Оно о чему се овог четвртка у преподневним часовима само шушкало, сада је озваничено: је нови тренер . Клуб из Подгорице је на свом Твитеру објавио да ће Милојевић наследити на клупи . - Човек чију су играчку каријеру обележиле и… »
Дејан Милојевић нови тренер кошаркаша Будућности

Дејан Милојевић нови тренер кошаркаша Будућности

Дневник 28.01.2021
ПОДГОРИЦА: Српски кошаркаши тренер Дејан Милојевић нови је шеф стручног штаба Будућности, саопштио је црногорски тим. Милојевић је наследио Петра Мијовића, који је поднео оставку. "Човек чију су играчку каријеру обележиле и… »
Званично, одјекнула бомба у Подгорици: Уместо у НБА, стигао у Будућност да је одведе у Евролигу!

Званично, одјекнула бомба у Подгорици: Уместо у НБА, стигао у Будућност да је одведе у Евролигу!

Мондо 28.01.2021
Сада је и званично, Будућност из Подгорице има новог тренера. Сада је и званично, Будућност из Подгорице има новог тренера. После изненадне оставке Петра Мијовића са места првог тренера Будућности из Подгорице, црногорски тим је… »
Званично: Милојевић преузео Будућност

Званично: Милојевић преузео Будућност

Моззарт спорт 28.01.2021
Као што је то Моззарт Спорт и најавио. Сада је и званично. Дејан Милојевић је нови тренер Будућности. Као што је Моззарт Спорт и најавио, Милојевић је сео на клупу Подгоричана. Будућност је вест потврдила на званичном сајту… »
Да ли је време за нову бомбу у АБА лиги? Дејан Милојевић преузима Будућност? Овако се огласио Мишко Ражнатовић!

Да ли је време за нову бомбу у АБА лиги? Дејан Милојевић преузима Будућност? Овако се огласио Мишко Ражнатовић!

Спортал блиц 28.01.2021
је синоћ остао без тренера. , а већ је познато ко би могао да буде његов наследник. Нови тренер Будућности требало би да буде којег чека двоипогодишњи уговор са црногорским клубом. Милојевић би се тако вратио у Будућност, тим у… »
Регион бруји о новом тренеру будућности: Огласио се и Мишко Ражнатовић!

Регион бруји о новом тренеру будућности: Огласио се и Мишко Ражнатовић!

Мондо 28.01.2021
Дејан Милојевић је најближи клупи подгоричког тима. Дејан Милојевић је најближи клупи подгоричког тима. Подгоричка Будућност је синоћ остала без тренера након што је Петар Мијовић поднео оставку, а већ је познато ко би могао да… »
Бомба на Јадрану! Дејан Милојевић на клупи Будућности: Легенда се враћа у Подгорицу?

Бомба на Јадрану! Дејан Милојевић на клупи Будућности: Легенда се враћа у Подгорицу?

Мондо 28.01.2021
Према незваничним сазнањима Дејан Милојевиц ће преузети место тренера Будућности! Према незваничним сазнањима Дејан Милојевиц ће преузети место тренера Будућности! Човек ког је подгорицка публика обожавала јер је остављао срце… »

Вести дана »