Povezane vesti
Preminula Oskarovka Kloris Ličmen
Radio 021 28.01.2021
Dobitnica Oskara i višestruka dobitnica Emi nagrade, Kloris Ličmen, preminula je prirodnom smrću u utorak u 94. godini života. "Bila mi je čast da sarađujem sa Kloris, jednom od najuspešnijih glumica našeg doba. Ona je imala moć da vam jednim pogledom… »
Dobitnica Oskara Kloris Ličmen preminula u 94. godini
Nova 28.01.2021
Dobitnica Oskara i višestruka dobitnica Emi nagrade Kloris Ličmen preminula je prirodnom srću u utorak u 94. godini života. “Bila mi je čast da sarađujem sa Kloris, jednom od najuspešnijih glumica našeg doba. Ona je imala moć da vam jednim pogledom slomi… »
Vesti dana »
Dejan Stanković otvoreno o svom sinu: Trener Crvene zvezde progovorio: "Biće on bolji i od mene"!
Kurir pre 17 minutajoš 34 povezane
Do kraja dana i tokom noći kiša i sneg, evo u kom delu Srbije neće biti padavina: spustiće se i magla
Telegraf pre 51 minutajoš 28 povezanih
Ne smiruje se rat Orbana i Zelenskog: Mađarski premijer oštro udario na lidera Ukrajine: "Oni su neprijatelji, ne treba da budu u EU"
Blic pre 32 minutajoš 23 povezane
U Makedoniji zaplenjeno 40 tona marihuane! Deo pronađen u firmama, deo iznošen kombijima i kamionima: Sve povezano sa rekordnom zaplenom droge kod Kruševca
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Loše vesti za srpskog tenisera, udario u staklena vrata, pa zadobio ozbiljne povrede glave, lica i vilice!
Telegraf pre 21 minutajoš 36 povezanih