Повезане вести
Ти си као САД жртва? Што ниси ишла петком?! Изјаве Јелене Тинске о случају Алексића које су шокирале Србију!
Мондо 28.01.2021
Глумица оштро коментарисала и незванично најављену серију "Учитељ". Глумица оштро коментарисала и незванично најављену серију "Учитељ". Глумица и балерина Јелена Тинска у четвртак је шокирала многе питањем глумици која тврди… »
"Силована сваког уторка? Па, што ниси ишла петком на глуму?!" шокантна изјава Јелене Тинске о случају Алексића!
Мондо 28.01.2021
"Ја сам каменована пре неки дан зато што сам рекла да мени не би могло да се деси да ме неко силује седам пута са 17 година", поручила је Тинска. "Ја сам каменована пре неки дан зато што сам рекла да мени не би могло да се деси… »
Фекални дует: Тинска-Бокан Вређали жртве силовања у ТВ програму: "Ако је силована уторком, што није дошла у петак"?!
Блиц 28.01.2021
Можда најружније лице које једно друштво могле да покаже, Србија је гледала јутрос током ТВ гостовања Драгослава Бокана, из Института за националну стратегију, и Јелене Тинске. Срамне изјаве о случају самозваног учитеља глуме… »
Бокан и Тинска се гнушају на миленину серију: Хаос код Филипа на ТВ Прва, Тинска - То је писано с предумишљајем
Вечерње новости 28.01.2021
ДРАГОСЛАВ Бокан и Јелена Тинска су јутрос били гости у јутарњем програму ТВ Прва код Филипа. Тема гостовања је била увођење сексуалног образовања у школе. Они су се, између осталог, дотакли гласина да Милена Радуловић прави… »
Вести дана »
Још једна железничка несрећа у Шпанији Воз искочио из шина код Барселоне: Има мртвих, најмање 20 особа повређено
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Ко је био брат Немање Видића? Душан се бавио фудбалом, па одустао од спортске каријере: О његовом животу се мало зна
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане
Пењароја након првог евролигашког тријумфа на клупи Партизана: Срећан сам, јер играчи почињу да разумеју како је потребно играти да би се побеђивало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане
Србија доживела први пораз на Европском првенству, предстоји полуфинале
Данас пре 2 сатајош 2 повезане