Povezane vesti
Dačić pravio haos u skupštini: "Vidiš da mogu da ti isključim mikrofon" - opleo po kolegi iz stranke
Mondo 28.01.2021
Sve po Poslovniku! Sve po Poslovniku! Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić danas je u parlamentu, gde ministri odgovaraju na pitanja poslanika, u šali isključio mikrofon stranačkom kolegi, ministru prosvete Branku Ružiću. "Sa Ružićem ću ja lako, ja ću… »
Poslanici plakali od smeha usred sednice skupštine: Dačić se našalio sa Ružićem, isključio mu mikrofon dok je pričao
Srbija danas 28.01.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić danas je u parlamentu, gde ministri odgovaraju na pitanja poslanika, u šali iskljucio mikrofon stranačkom kolegi, ministru prosvete Branku Ružiću. - Sa Ružićem ću ja lako, ja ću da mu oduzmem reč, nego šta ću sa… »
Vesti dana »
Diplomatski ćorsokak na Grenlandu: Vojno jačanje kao poruka Vašingtonu, stanovnici uplašeni
N1 Info pre 30 minutajoš 36 povezanih
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Cene nafte rekordno pale: Ovo je uzrok potresa na tržištu
Večernje novosti pre 2 satajoš 27 povezanih
"Super radari" postavljeni na više od 30 lokacija širom Srbije: Na ovim mestima se automatski beleže prekršaji
Mondo pre 8 satijoš 10 povezanih
Postaje li MOL novi vlasnik NIS: "Vode se završni razgovori oko preuzimanja, Rusi pregovaraju tajno"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 67 povezanih