Povezane vesti
Nutela mu upropastila karijeru! Čuveni italijanski fudbaler otvoreno o krahu koji mu se dogodio!
Hot sport 28.01.2021
Neverovatna priča čoveka koji je bio jedan od najvećih talenata italijanskog fudbala! Bivši italijanski fudbaler, Antonio Kasano, važio je za čudo od deteta, ali ipak nije uspeo da ima onakvu karijeru kakvu su mu svi predviđali. MOŽDA CE VAS… »
Kasano otkrio šta ga je uništilo u realu: Posvađao sam sa Kapelom, pa sam jeo nutelu zbog koje sam nabacio 14 kilograma
Večernje novosti 28.01.2021
BIVŠI italijanski fudbaler Antonio Kasano važio je za čudo od deteta. Dobacio je i do Real Madrida, ali temperament nije uspevao da obuzda. Nekadašnji reprezentativac "azura" je 2006. godine potpisao za "kraljeviće". Odmah na debiju postigao je gol i… »
Zbog nutele se ugojio 14 kilograma: Bio je najluđa glava svetskog fudbala, karijeru mu uništili prostitutke i slatkiši!
Mondo 28.01.2021
Neverovatna priča čoveka koji je bio najveći talenat italijanskog fudbala. Neverovatna priča čoveka koji je bio najveći talenat italijanskog fudbala. Sa Fabijom Kapelom se sukobio u Romi, pobegao je u Real Madrid, a Kapelo je stigao i tamo. Nije… »
Vesti dana »
Razoran zemljotres pogodio aziju: Više od 50 mrtvih i 62 povređenih, vatrogasci tragaju za telima pod ruševinama (video)
Blic pre 3 minutajoš 51 povezana
Nema božića bez ovakve trpeze: Koliko je Srbe koštala gozba za najradosniji praznik? Detaljan cenovnik sa pijace
Kurir pre 39 minutajoš 44 povezane
Preminuo poznati reditelj Milorad Milinković; Zvaničnici uputili saučešće
RTV pre 1 satjoš 89 povezanih
Lekari se bore za život vlasnika kafane: U pucnjavi ranjeno i dvoje gostiju, vatrenom okršaju prethodila svađa: Detalji nesreće u Jagodini (video)
Blic pre 3 minutajoš 42 povezane
Izboli ga nasmrt ispred kuće, svuda tragovi krvi: Jezivi detalji ubistva u Inđiji, policija uhapsila tri osobe - prve slike sa mesta zločina
Kurir pre 51 minutajoš 31 povezana