Povezane vesti
Za vikend nas očekuje i sneg i ledena kiša i temperature do 16 stepeni – ko će to da izdrži?
Jugmedia 29.01.2021
Smena visokih temperatura, snega i kiše, vreme je koje prognoziraju meteorolozi, a početkom februara biće i do 15 stepeni. Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu ujutro će na jugu i istoku Srbije oblačno s kišom i snegom, a u ostalim krajevima… »
Vreme danas: Jutro oblačno, posle sunčano, sutra kiša
Sputnik 29.01.2021
Vremenska prognoza za petak, 29. januar. Vreme u Srbiji U jutarnjim i prepodnevnim satima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i snegom. Tokom dana toplije uz razvedravanje, a uveče i noću očekuje se novo naoblačenje, sa kišom u nižim… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 10 minutajoš 30 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 34 povezane
Misija Artemis II je trenutno u Zemljinoj orbiti: Testiranje Orion kapsule i problem sa toaletom pre puta na Mesec
Euronews pre 15 minutajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 35 minutajoš 49 povezanih