Повезане вести

Вакцинисани глумци, али и Бајага, поручују – све вакцине су безбедне

Вакцинисани глумци, али и Бајага, поручују – све вакцине су безбедне

Н1 Инфо 29.01.2021
"Радим нешто за позориште Бошко Буха, тако да сам се придружио глумцима у вакцинацији данас. Све вакцине су безбедне, тако да немам никакву сумњу што се тиче 'Фајзерове' вакцине", рекао је за Нова.рс Момчило Бајагић Бајага, који… »
Бајага: Примио сам Фајзер, ал’ не сумњам ни у једну вакцину

Бајага: Примио сам Фајзер, ал’ не сумњам ни у једну вакцину

Нова 29.01.2021
"Радим нешто за позориште Бошко Буха, тако да сам се придружио глумцима у вакцинацији данас. Све вакцине су безбедне, тако да немам никакву сумњу што се тиче 'Фајзерове' вакцине", рекао је за Нова.рс Момчило Бајагић Бајага, који… »
Познати глумци се вакцинисали: У ЈДП-у Воја Брајовић: "Осећам се добро, рекли су да припазимо као и до сада"

Познати глумци се вакцинисали: У ЈДП-у Воја Брајовић: "Осећам се добро, рекли су да припазимо као и до сада"

Блиц 29.01.2021
Велики број глумаца дошао је у ЈДП како би примио вакцину против корона вируса. Војислав Воја Брајовић, Бранислав Трифуновић, Љубинка Кларић, Феђа Стојановић само су неки од глумаца који су дошли на имунизацију. - Осећам се… »
Воја Брајовић: Свеједно ми је коју сам вакцину примио

Воја Брајовић: Свеједно ми је коју сам вакцину примио

Нова 29.01.2021
Глумац и председник Удружења драмских уметника Србије, Воја Брајовић, вакцинисао се данас у ЈДП-у "Фајзеровом" вакцином против коронавируса, а за Нова.рс је изјавио да му није важно до ког је произвођача. “Осећам се добро после… »
Феђа Стојановић после вакцине: Рекли су да не пијем алкохол

Феђа Стојановић после вакцине: Рекли су да не пијем алкохол

Нова 29.01.2021
Глумац Феђа Стојановић био је међу глумцима Југословенског драмског позоришта који су данас примили вакцину против коронавируса произвођача "Фајзер". Он је неподредно након вакцинације за Нова.рс поделио прве утиске. “Осећам се… »
Данас глумци примају Фајзер: Колективна вакцинација у ЈДП-у

Данас глумци примају Фајзер: Колективна вакцинација у ЈДП-у

Нова 29.01.2021
У Југословенском драмском позоришту данас је организована групна имунизација против коронавируса драмских уметника "Фајзер" вакцином. Међу првима су на вакцинацију стигли глумци Воја Брајовић, Бранислав Трифуновић, Драган… »

Вести дана »