Повезане вести

Нова потресна исповест Милене Радуловић: Мрзела сам себе

Нова потресна исповест Милене Радуловић: Мрзела сам себе

Нова 29.01.2021
Исповест младе српске глумице Милене Радуловић потресла је српску јавност. Она је у интимној исповести открила да ју је силовао учитељ глуме Мирослав Мика Алексић. Сада је у новој исповести за престижни руски магазин “Татлер”… »
Нова исповест Милене Радуловић: Мика је био манипулатор, градио је фигуру оца, мрзела сам себе у том периоду...

Нова исповест Милене Радуловић: Мика је био манипулатор, градио је фигуру оца, мрзела сам себе у том периоду...

Мондо 29.01.2021
Млада српска глумица Милена Радуловић потресла је српску јавност исповешћу у којој је открила да ју је силовао учитељ глуме Мирослав Мика Алексић. Млада српска глумица Милена Радуловић потресла је српску јавност исповешћу у… »
Миленина исповест за престижни руски магазин: “Стидела сам се себе, био је манипулатор који је односе са својим ученицима…

Миленина исповест за престижни руски магазин: “Стидела сам се себе, био је манипулатор који је односе са својим ученицима…

Блиц 29.01.2021
Глумица Милена Радуловић за „Блиц“ је испричала све о сексуалном злостављању које је доживела од учитеља глуме Мирослава Мике Алексића. Цео случај потресао је јавност, а сада и престижни руски магазин „Татлер“ извештава о… »

Вести дана »