Povezane vesti
Nova potresna ispovest Milene Radulović: Mrzela sam sebe
Nova 29.01.2021
Ispovest mlade srpske glumice Milene Radulović potresla je srpsku javnost. Ona je u intimnoj ispovesti otkrila da ju je silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić. Sada je u novoj ispovesti za prestižni ruski magazin “Tatler” ispričala nove… »
Nova ispovest Milene Radulović: Mika je bio manipulator, gradio je figuru oca, mrzela sam sebe u tom periodu...
Mondo 29.01.2021
Mlada srpska glumica Milena Radulović potresla je srpsku javnost ispovešću u kojoj je otkrila da ju je silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić. Mlada srpska glumica Milena Radulović potresla je srpsku javnost ispovešću u kojoj je otkrila da ju… »
Milenina ispovest za prestižni ruski magazin: “Stidela sam se sebe, bio je manipulator koji je odnose sa svojim učenicima…
Blic 29.01.2021
Glumica Milena Radulović za „Blic“ je ispričala sve o seksualnom zlostavljanju koje je doživela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Ceo slučaj potresao je javnost, a sada i prestižni ruski magazin „Tatler“ izveštava o tome. Milena… »
Vesti dana »
Pad nadstrešnice: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Nova ekonomija pre 5 satijoš 13 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih
Uprava Univerziteta u Beogradu sutra će zvanično odgovoriti na Vučićev poziv
Nova pre 5 satijoš 28 povezanih