Povezane vesti
Našao sam nina bačenog u svinjcu: Kristijan ispričao šta se desilo pokojnom pevaču, pa se okomio na Sandru! (video)
Mondo 29.01.2021
"Spasio sam ga od poniženja i svega", rekao je Golubović. "Spasio sam ga od poniženja i svega", rekao je Golubović. Kao što je poznato, Kristijan Golubović je prepun priča, pa je učesnicima "Zadruge" ispričao još jednu dogodovštinu. Ovaj put je ispričao… »
Našao sam ga bačenog u svinjcu: Kristijan otkrio kako je spasao pokojnog Nina pa se obrušio na Sandru
Kurir 29.01.2021
Kristijan Golubović ispričao je zadrugarima situaciju koju je doživeo sa pokojnim ocem Sandre Rešić Ninom. "Rešićkinog oca sam našao u svinjcu bačenog, ja došao kao klinac, autoritet, jer sam ja imao nešto protiv jednog, kao hteli su da ga omalovaže, ja… »
Vesti dana »
UŽIVO Iran uspostavio novi režim prolaska brodova kroz Ormuski moreuz - uz naplatu
Sputnik pre 14 minutajoš 21 povezana
Ceca Ražnatović i Kristijan Golubović na Vaskršnjoj liturgiji! Poznati se sjatili u Hram Svetog Save - posle duge medijske ilegale, pojavio se i on (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 14 povezanih
Pravoslavni vernici danas slave Vaskrs – praznik radosti, vere i nade koji podseća na snagu zajedništva i novi početak Hristos Vaskrse
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 16 povezanih
Počelo glasanje na parlamentarnim izborima u Mađarskoj: Viktor Orban se suočava sa najvećim izazovom za 16 godina, Peter Mađar preti!
Kurir pre 8 minutajoš 13 povezanih
Posle hladnog jutra, danas sunčano i toplije, temperatura do 20 stepeni
Euronews pre 18 minutajoš 12 povezanih