Povezane vesti
Našao sam nina bačenog u svinjcu: Kristijan ispričao šta se desilo pokojnom pevaču, pa se okomio na Sandru! (video)
Mondo 29.01.2021
"Spasio sam ga od poniženja i svega", rekao je Golubović. "Spasio sam ga od poniženja i svega", rekao je Golubović. Kao što je poznato, Kristijan Golubović je prepun priča, pa je učesnicima "Zadruge" ispričao još jednu dogodovštinu. Ovaj put je ispričao… »
Našao sam ga bačenog u svinjcu: Kristijan otkrio kako je spasao pokojnog Nina pa se obrušio na Sandru
Kurir 29.01.2021
Kristijan Golubović ispričao je zadrugarima situaciju koju je doživeo sa pokojnim ocem Sandre Rešić Ninom. "Rešićkinog oca sam našao u svinjcu bačenog, ja došao kao klinac, autoritet, jer sam ja imao nešto protiv jednog, kao hteli su da ga omalovaže, ja… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Luis Enrike piše istoriju evropskog fudbala: Samo jedan trener ima više Liga šampiona od njega
Mondo pre 1 danjoš 74 povezane
Pari Sen Žermen je osvojio Ligu šampiona: Sve što treba da znate o današnjem finalu
Nedeljnik pre 1 danjoš 102 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih