Повезане вести

Бугарска се оштро противи повратку српског језика у македонске школе

Бугарска се оштро противи повратку српског језика у македонске школе

Спутник 29.01.2021
Шефица бугарске дипломатије Екатерина Захаријева оштро је критиковала одлуку власти у Скопљу да у школски програм врате српски језик, наводећи да је „македонизам идеја настала у Београду и Москви“. „Не знам да ли се ради о новој… »
Захаријева: Македонизам идеја настала у Београду и Москви

Захаријева: Македонизам идеја настала у Београду и Москви

РТВ 29.01.2021
СОФИЈА - Министарка иностраних послова Бугарске Екатерина Захаријева оштро је критиковала одлуку власти у Скопљу да у школски програм врате српски језик, наводећи да је "македонизам идеја настала у Београду и Москви". "Не знам… »
Бугари се противе повратку српског језика у македонске школе

Бугари се противе повратку српског језика у македонске школе

Политика 29.01.2021
Шефица бугарске дипломатије Екатерина Захаријева оштро је критиковала одлуку власти у Скопљу да у школски програм врате српски језик, наводећи да је „македонизам идеја настала у Београду и Москви”. „Не знам да ли се ради о новој… »
Бугарска жестоко против повратка српског језика у македонске школе

Бугарска жестоко против повратка српског језика у македонске школе

РТС 29.01.2021
Шефица бугарске дипломатије Екатерина Захаријева оштро је критиковала одлуку власти у Скопљу да у школски програм врате српски језик, наводећи да је "македонизам идеја настала у Београду и Москви". "Не знам да ли се ради о новој… »
Захаријева: Види се да Северна Македонија није прекинула везе са Србијом и Русијом

Захаријева: Види се да Северна Македонија није прекинула везе са Србијом и Русијом

РТВ 29.01.2021
СКОПЉЕ - Бугарска министарка спољних послова Екатерина Захаријева изјавила је данас да поновно увођење српског језика у школе у Северној Македонији доказује да та земља није прекинула везе са Србијом и Русијом. Она је за… »
Бугарски вицепремијер назвао Србију џелатом Македоније!

Бугарски вицепремијер назвао Србију џелатом Македоније!

Вести онлине 29.01.2021
“Македонски премијер Зоран Заев и лидер ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски требало би да се запитају ко је крив за јачање српског утицаја у Северној Македонији”, изјавио је бугарски вицепремијер Красимир Каракачанов, коментаришуц́и… »

Вести дана »