Повезане вести
Франкфуртер алгемајне цајтунг: Зашто Србија успешно вакцинише
Дневник 29.01.2021
ФРАНКФУРТ: Немачки лист "Франкфуртер алгемајне цајтунг" пише да у Европи, после Велике Британије, нико није вакцинисао толико грађана као Србија, и оцењује да је то учињено захваљујући помоћи Пекинга и Москве. Србија је далеко… »
Немци хвале Србију и Вучића и питају се: Како је Србија успела тамо где ми нисмо?
Курир 29.01.2021
Портал угледних немачких новина Франфуртер алгемајне цајтунг (ФАЗ) објавио је текст под насловом: "Како Србија тако успешно вакцинише?". У првом пасусу наглашавају да "нико у Европи, осим Велике Британије није вакцинисао толико… »
Немци у неверици, питају се само једно! Како то да је Србија далеко испред нас по вакцинацији? (фото)
Србија данас 29.01.2021
Један од најважнијих немачких портала фаз.нет објавио је ауторски текст новинара Михаела Мартенса о томе да се грађани Србије најбрже вакцинишу у Европи. Франкфуртер алгемајне цајтунг (ФАЗ) подсећа да је Европа била запрепашћена… »
Вести дана »
Вучић: Надам се да ће у презимање НИС-а бити укључени и Мађари и Уједињени Арапски Емирати
РТВ пре 1 сатјош 37 повезаних
Судије позвале Скупштину да одустане од разматрања измена правосудних закона по хитном поступку
Бета пре 1 сатјош 53 повезане
"Пробудили су ме у 3.15, звао сам је": Вучић се огласио због напада на Бекуту у Чачку
Мондо пре 11 минутајош 43 повезане