Povezane vesti
Tata je ubio babu, pa sebe: Jeziva priča učesnice rijalitija Parovi - "Imala sam 10 godina, prvo sam ja držala pištolj"
Mondo 29.01.2021
Učesnica Parova ispričala strašne detalje porodične tragedije. Učesnica Parova ispričala strašne detalje porodične tragedije Učesnica rijalitija Parovi Gorana Mančić, nedavno se uselila u vilu u Zemunu i ispričala da je ostala bez oca, zamalo i majke… »
Moj otac je ubio baku, majku ranio, pa presudio sebi: Gorana kroz jecaje u rijalitiju iznela jezivu životnu priču!
Kurir 29.01.2021
Gorana Mančić u rijalitiju je ispričala svoju životnu priču koja je šokirala mnoge. Rijaliti učesnica otkrila je da je do 10. godine imala srećno detinjstvo, a onda se sve promenilo. "To se dogodilo kada sam imala deset godina. Moji roditelji su se… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Fridrih Merc: Nemačka ekonomija će pretrpeti značajnu štetu zbog američkih carina
Politika pre 2 satajoš 36 povezanih

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 3 satajoš 31 povezana

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 10 satijoš 26 povezanih