Повезане вести
Маја БЕСНА на Аличића: „Шта је он УМИСЛИО, да је Здравко Чолић?!”
Свет & Скандал 29.01.2021
Љуба Аличић баш не штеди своје колеге. Кад год има прилику, пљује их на сва уста, а нарочито млађе певаче за које каже да их не сматра колегама јер на наступ не могу да доведу ни хиљаду људи. Маја Николић се, међутим, уопште… »
Шта је тај умислио, да је здравко чолић?! Маја Николић жестоко испрозивала Љубу Аличића!
Мондо 29.01.2021
Након што је певач осуо паљбу по колегама, на прозивке је реаговала и она. Након што је певач осуо паљбу по колегама, на прозивке је реаговала и она. Љуба Аичић недавно је говорио млађим колегама и није их нимало штедео, већ… »
Шта је умислио, да је здравко чолић?! Маја Николић жестоко оплела по Љуби Аличићу након што је он искритиковао колеге!
Курир 29.01.2021
Након што је Љуба Аличић изнео бројне критике на рачун својих колега, певачица Маја Николић огласила се и жестоко му узвратила. - Ја Љубу не познајем приватно, па не знам на кога је мислио. Мене не погађа његова изјава, јер не… »
Вести дана »
НИС под контролом Путина: Кокотовић каже да је НИС само део америчког плана за преузимање европског енергетског тржишта
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 29 повезаних
ТОК наводи да за данас није било заказано саслушање Селаковића, он тврди да ће доћи на нови датум
Бета пре 2 сатајош 40 повезаних
Аерозагађење узрок 11.000 смртних случајева годишње, Јовановић поручује: Извор знамо, мере се не спроводе више од 13 година
Н1 Инфо пре 3 сатајош 2 повезане