Повезане вести

Фалко: Рекао сам "да" на први позив Звезде, утакмица против Милана би ми испунила дечачки сан

Фалко: Рекао сам "да" на први позив Звезде, утакмица против Милана би ми испунила дечачки сан

Моззарт спорт 30.01.2021
Офанзивац сумирао прве утиске по доласку у црвено-беле редове. Треће појачање Црвене звезде у зимском прелазном року, Филипо Фалко изнео је прве импресије по доласку у Турску истакавши да је велика част бити део клуба као што је… »
Филипо Фалко: ‘Борићу се за Звезду’

Филипо Фалко: ‘Борићу се за Звезду’

Хот спорт 30.01.2021
Нови играч црвено-белих, уједно и треће појачање Црвене звезде у зимском прелазном року, Филипо Фалко изнео је прве утиске по доласку у Турску и истакао да је велика част бити део клуба као што је Црвена звезда. – Утисци су… »
Томовић за Моззарт Спорт: Фалко је мини верзија Месија, вероватно највеће појачање годинама уназад

Томовић за Моззарт Спорт: Фалко је мини верзија Месија, вероватно највеће појачање годинама уназад

Моззарт спорт 30.01.2021
Појачање црвено-белих на скенеру искусног дефанзивца и некадашњег саиграча. Трансфер ишчекиван недељама уназад на црвено-белој страни Топчидерског брда јуче је добио епилог - Филипо Фалко постао је нови фудбалер Црвене звезде… »
"Сви у Италији знамо за звезду": Фалко стигао на припреме црвено-белих и одмах дао бомбастичну изјаву: Дошао сам у највећи…

"Сви у Италији знамо за звезду": Фалко стигао на припреме црвено-белих и одмах дао бомбастичну изјаву: Дошао сам у највећи…

Спортал блиц 29.01.2021
је довела огромно појачање у зимском прелазном року, с обзиром да је опрему нашег клуба задужио и обавезао се на троипогодишњу сарадњу. Италијански офанзивни фудбалер је био жеља свих у Црвеној звезди и представљаће велико… »
Дупла круна и победа против милана: "Соко" стигао, Фалко се прикључио новим саиграчима

Дупла круна и победа против милана: "Соко" стигао, Фалко се прикључио новим саиграчима

Вечерње новости 29.01.2021
ОДЈЕКНУЛА је вест да су црвено-бели добили још једног Италијана, Фелипе Фалко појачао је Звезду. Омалени фудбалер наступао је пре доласка у редове српског шампиона у дресу члана серије Б Лећеа. Новајлија се прикључио тиму у… »

Вести дана »