Повезане вести
Веља Невоља саслушаван пет сати На мене није спреман атентат, у новинама сам прочитао да хоће да ме ликвидирају
Курир 30.01.2021
Вођу навијача Партизана јуче су по слетању на београдски аеродром из Тивта полицајци одвели у станицу на информативни разговор. С њим је приведен и Марко Миљковић, као и петорица њихових телохранитеља. Вељко Беливук, звани… »
Беливука питали за "кавчане": Детаљи са саслушања Веље Невоље
Вечерње новости 30.01.2021
ЧИМ је јуче слетео на београдски аеродром "Никола Тесла", вођи навијача Партизанове фракције "Принципи" Вељку Беливуку, познатом као Веља Невоља, стављене су лисице. Он и његов најближи сарадник Марко Миљковић Маре… »
Детаљи саслушања: Веља Невоља и Миљковић "необавештени" а Црногорци тврде да је за њихове главе нуђено 1,3 милиона евра!…
Блиц 29.01.2021
Вељко Беливук и Марко Миљковић на данашњем саслушању у СБПОК тврдили су да на њих није спреман атентат у Црној Гори, иако су званичници Подгорице потврдили ту информацију и у јавност изнели детаљи припреме њихове… »
Беливук пуштен након информативног разговора у полицији
Данас 29.01.2021
Вођа навијача Вељко Беливук звани Веља Невоља, којег је данас полиција привела на информативни разговор по слетању на београдски аеродом, пуштен је након саслушања, пише портал нова.рс. После разговора у полицији који је… »
Вести дана »

Захлађење јури према Србији! Ови делови биће први на удару пљускова и грмљавине - стиже и град!
Ало пре 13 минутајош 17 повезаних

АП: Све већи протести постављају до сад највећу претњу српском популистичком председнику
Бета пре 1 сатјош 6 повезаних