Povezane vesti
‘Luka Jović je najbolji napadač sa kojim sam ikada igrao’: Velike pohvale za srpskog golgetera!
Hot sport 30.01.2021
Srpski fudbaler Filip Kostić ima samo reči hvale za svog zemljaka i saigrača iz Ajntrahta, Luku Jovića. Mladi napadač je nedavno stigao na pozajmicu u Frankfurt iz madridskog Reala, gde se u prethodnih godinu i po dana nije baš proslavio. MOŽDA CE… »
Jović je najbolji napadač s kojim sam ikada igrao: Ono što ne vidi Zidan, vidi Srbin!
Mondo 30.01.2021
"Razumemo se pogledom...", rekao je Kostić. "Razumemo se pogledom...", rekao je Kostić. Srpski napadač Luka Jović vratio se ove zime u Nemačku i zadužio opremu Frankfurta, a već je stigao da postigne tri gola i pokaže Zinedinu Zidanu da se možda… »
Kostić presrećan zbog jovićevog povratka! Najbolji napadač sa kojim sam igrao, razumemo se pogledom!
Večernje novosti 29.01.2021
SRPSKI tandem ponovo hara terenima bundeslige. Povratak Luke Jovića u Ajntraht pokazao se kao prava odluka za mladog napadača, a najviše mu se obradovao saigrač iz reprezentacije Filip Kostić. On je nemačkim medijima govorio o odnosu sa fudbalerom… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Tihi junak stravičnog požara u Kočanima; Jovan iz plamena spasao 21 mladu osobu FOTO
B92 pre 2 satajoš 58 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 4 satijoš 19 povezanih