Повезане вести
‘Лука Јовић је најбољи нападач са којим сам икада играо’: Велике похвале за српског голгетера!
Хот спорт 30.01.2021
Српски фудбалер Филип Костић има само речи хвале за свог земљака и саиграча из Ајнтрахта, Луку Јовића. Млади нападач је недавно стигао на позајмицу у Франкфурт из мадридског Реала, где се у претходних годину и по дана није баш… »
Јовић је најбољи нападач с којим сам икада играо: Оно што не види Зидан, види Србин!
Мондо 30.01.2021
"Разумемо се погледом...", рекао је Костић. "Разумемо се погледом...", рекао је Костић. Српски нападач Лука Јовић вратио се ове зиме у Немачку и задужио опрему Франкфурта, а већ је стигао да постигне три гола и покаже Зинедину… »
Костић пресрећан због јовићевог повратка! Најбољи нападач са којим сам играо, разумемо се погледом!
Вечерње новости 29.01.2021
СРПСКИ тандем поново хара теренима бундеслиге. Повратак Луке Јовића у Ајнтрахт показао се као права одлука за младог нападача, а највише му се обрадовао саиграч из репрезентације Филип Костић. Он је немачким медијима говорио о… »
Вести дана »

Облачно, свежије и ветровито: Температура до 10 степени нижа него јуче
Н1 Инфо пре 2 сатајош 20 повезаних

Влаховић двоструки стрелац у ремију Јувентуса, победе Реала, Карабага и Тотенхема у ЛШ
Недељник пре 1 сатјош 21 повезана

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
НИН пре 8 минутајош 12 повезаних