Повезане вести

‘Лука Јовић је најбољи нападач са којим сам икада играо’: Велике похвале за српског голгетера!

‘Лука Јовић је најбољи нападач са којим сам икада играо’: Велике похвале за српског голгетера!

Хот спорт 30.01.2021
Српски фудбалер Филип Костић има само речи хвале за свог земљака и саиграча из Ајнтрахта, Луку Јовића. Млади нападач је недавно стигао на позајмицу у Франкфурт из мадридског Реала, где се у претходних годину и по дана није баш… »
Јовић је најбољи нападач с којим сам икада играо: Оно што не види Зидан, види Србин!

Јовић је најбољи нападач с којим сам икада играо: Оно што не види Зидан, види Србин!

Мондо 30.01.2021
"Разумемо се погледом...", рекао је Костић. "Разумемо се погледом...", рекао је Костић. Српски нападач Лука Јовић вратио се ове зиме у Немачку и задужио опрему Франкфурта, а већ је стигао да постигне три гола и покаже Зинедину… »
Костић пресрећан због јовићевог повратка! Најбољи нападач са којим сам играо, разумемо се погледом!

Костић пресрећан због јовићевог повратка! Најбољи нападач са којим сам играо, разумемо се погледом!

Вечерње новости 29.01.2021
СРПСКИ тандем поново хара теренима бундеслиге. Повратак Луке Јовића у Ајнтрахт показао се као права одлука за младог нападача, а највише му се обрадовао саиграч из репрезентације Филип Костић. Он је немачким медијима говорио о… »

Вести дана »