Povezane vesti
Zelenović (ZZS): Vlast u Šapcu nezakonita i loša
Novi magazin 30.01.2021
Predsednik Zajedno za Srbiju (ZZS) i bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da je nova nlast u Šapcu nezakonita i loša, ali da grad dobro funkcioniše, "jer smo utemeljili njegov dobar industrijski, demokratski i obrazovni razvoj". Tokom… »
Zelenović: Nova vlast u Šapcu nezakonita i loša, izborni proces nije još gotov
N1 Info 30.01.2021
Predsednik Zajedno za Srbiju (ZZS) i bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je da je nova nlast u Šapcu nezakonita i loša, ali da grad dobro funkcioniše, "jer smo utemeljili njegov dobar industrijski, demokratski i obrazovni razvoj". Tokom… »
Zelenović (ZZS): Vlast u Šapcu nezakonita i loša
Nova 30.01.2021
Vesti dana »
RHMZ preporučuje navodnjavanje u večernjim, noćnim i ranim jutarnjim satima kako bi se ublažile posledice suše
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 58 povezanih
Napad na Stevana Filipovića: Drugi osumnjičeni priznao učešće
Pravo u centar pre 56 minutajoš 36 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 5 satijoš 127 povezanih
NUNS: Zaposleni u ANN imaju pravo na odgovore i garancije profesionalne i uređivačke nezavisnosti
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane