Повезане вести
Жене су ме осуђивале, говориле да је срамота у мојим годинама: Весна Ђогани прошла кроз пакао због својих објава!
Мондо 30.01.2021
Каже да је једва чекала да напуни 40! Каже да је једва чекала да напуни 40! Весна Ђогани данас је веома популарна на "ТикТоку, иако су је многи осуђивали када је отворила профил на овој друштвеној мрежи. Певачица групе "Ђогани"… »
Осуђивали су ме, питали како ме није срамота! Весна Ђогани признала да је добијала негативне коментаре због клипова на ТикТоку!…
Курир 30.01.2021
Певачица Весна Ђогани постала је и "краљица Тиктока". Водитељка Сања Маринковић је прокоментарисала да када погледа њен Тикток, изнервира се кад види шта све Весна може да уради, за шта водитељка није у стању. - Ја сам… »
Вести дана »

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 42 минутајош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 32 минутајош 1 повезана