Повезане вести
"Она је анђео": Жена Саше Јоксимовића изненадила променом! Са глумцем има сина, избегава да се истиче у јавности, а ево како…
Блиц 31.01.2021
Глумац Саша Јоксимовић у браку је више од деценију са лепом супругом Невеном, са којом има сина Илију. Саша је својевремено испричао како је њу у исто време "и заљубљен и залуђен". Саша често објављује фотографије са… »
Жељкову сви знамо, а ево ко је жена Саше Јоксимовића: Поделила интимни тренутак на Инстаграму и одушевила све! (фото)
Мондо 31.01.2021
"Он ту, иза мене, чува и подупире моја леђа", написала је. "Он ту, иза мене, чува и подупире моја леђа", написала је. Жељка и Јовану Јоксимоћ свакодневно гледамо на телевизији будући да су обоје део јавног света, али о приватном… »
Пуна самопоуздања јер ми он чува леђа: Жена Саше Јоксимовића објавила интимни тренутак, глумац брже-боље одговорио! (фото)…
Курир 31.01.2021
Саша Јоксимовић користи сваку прилику да покаже колико воли своју супругу Невену. Жена глумца сада је објавила заједничку фотографију, и написала емотивну поруку: "Колико волим ову фотографију! Настала је на прослави мог 30… »
Вести дана »
Бивши министар користио државни новац за путовања са породицом. Откривено зашто је ухапшен Милутин Симовић: пребачен у спушки затвор
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Зеленски: Кина помаже Русији у ударима на енергетски сектор; ФСБ: Спречен терористички напад у Сибиру
РТС пре 50 минутајош 1 повезана