Povezane vesti
"Ona je anđeo": Žena Saše Joksimovića iznenadila promenom! Sa glumcem ima sina, izbegava da se ističe u javnosti, a evo kako…
Blic 31.01.2021
Glumac Saša Joksimović u braku je više od deceniju sa lepom suprugom Nevenom, sa kojom ima sina Iliju. Saša je svojevremeno ispričao kako je nju u isto vreme "i zaljubljen i zaluđen". Saša često objavljuje fotografije sa suprugom, pa je često naziva i… »
Željkovu svi znamo, a evo ko je žena Saše Joksimovića: Podelila intimni trenutak na Instagramu i oduševila sve! (foto)
Mondo 31.01.2021
"On tu, iza mene, čuva i podupire moja leđa", napisala je. "On tu, iza mene, čuva i podupire moja leđa", napisala je. Željka i Jovanu Joksimoć svakodnevno gledamo na televiziji budući da su oboje deo javnog sveta, ali o privatnom životu pevačevog brata… »
Puna samopouzdanja jer mi on čuva leđa: Žena Saše Joksimovića objavila intimni trenutak, glumac brže-bolje odgovorio! (foto)…
Kurir 31.01.2021
Saša Joksimović koristi svaku priliku da pokaže koliko voli svoju suprugu Nevenu. Žena glumca sada je objavila zajedničku fotografiju, i napisala emotivnu poruku: "Koliko volim ovu fotografiju! Nastala je na proslavi mog 30. rođendana. Spontano! Na njoj… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 37 minutajoš 1 povezana

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 22 minutajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 1 satjoš 4 povezane