Povezane vesti
Abel Fereira za tri meseca ispunio dvodecenijski san Palmeirasa
Mozzart sport 31.01.2021
Potugalac došao iz PAOK-a početkom novembra. Ime koje je na usnama navijača Palmeirasa od subote uveče – Abel Fereira. Portugalski trener je 1. novembra došao u brazilski klub iz PAOK-a i za tri meseca je ostvario san koji su zeleno-beli čekali više od… »
Neverovatno: Palmeiras osvojio Kup Libertadores golom u 99. minutu (video)
Sportski žurnal 31.01.2021
To je drugi trofej Kupa Libetadores u istoriji Palmeirasa, pošto je ta ekipa trijumfovala i 1999. godine. Fudbaleri Palmeirasa osvojili su Kup Libertadores, pošto su u finalu u Rio de Žaneiru pobedili Santos sa 1:0. U duelu dve brazilske ekipe na… »
Neviđena drama u južnoj Americi! Veliko finale Kopa Libertadores rešeno je u devetom minutu sudijske nadoknade vremena! /video/…
Sportal blic 31.01.2021
po drugi put u 106 godina dugoj istoriji osvojio je prestižni trofej pobedom nad 1:0 (0:0) na "Marakani" u Rio de Žaneiru. Utakmica je rešena na neverovatan način, u devetom minutu nadoknade i to u pravoj drami koju samo Južnoamerikanci umeju da priušte… »
Brenova bajka
Mozzart sport 31.01.2021
"Dan koji nikada neću zaboraviti" Fudbaleri Palmeirasa postali su prvaci Južne Amerike. U finalu Kopa Libertadores savladali su Santos, pogotkom rezerviste Brena u devetom minutu nadoknade. Sam meč je bio gotovo neglednjiv, težina utakmice vezala je noge… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Tramp vidi "realnu šansu" za postizanje mirovnog sporazuma za Gazu
N1 Info pre 25 minutajoš 39 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 36 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih