Повезане вести
Џенифер Анистон објавила фотографију Ане Брнабић
Политика 31.01.2021
Америчка глумачка звезда Џенифер Анистон скренула је на „Инстаграму” пажњу јавности на важност учешћа жена у политици, а међу женама из јавног и политичког живота чије је фотографије глумица објавила нашла се и премијерка… »
Одговор Ани Брнабић на коментар о Џенифер Анистон
Нова 31.01.2021
Од како је Џенифер Анистон на Инстаграму окачила слику Ане Брнабић, сврставши је међу елитне политичке лидерке света, стражарила сам на профилима наше премијерке очекујући неки коментар. Мислила сам, саветоваће је неко паметан… »
Џенифер Анистон је објавила фотографију премијерке Србије, а ево шта Ана Брнабић мисли о томе
Блиц 31.01.2021
"Србија је један од лидера у родној равноправности и надам се земља која мења свет", оценила је данас премијерка Ана Брнабић. Она је, поводом објаве њене фотографије на профилу америчке глумице Џенифер Анистон, где се нашла у… »
Премијерка се огласила поводом објаве Џенифер Анистон: Све што је добро за Србију, мени је важно
Курир 31.01.2021
Глумица Џенифер Анистон на свом инстаграм профилу је одала почаст моћним женама света, међу њих сврстала је и Ану Брнабић, а сада је и премијерка прокоментарисала ову објаву. Наиме, глумица је недавно на свом Инстаграм сторију… »
Ана Брнабић коментарисала објаву Џенифер Анистон! Српска премијерка на сторију чувене глумице
Мондо 31.01.2021
Када је реч о објави глумице Џенифер Анистон, у којој је премијерка Србије сврстана међу најмоћније жене света, Брнабић каже да је то одлично за нашу земљу. Када је реч о објави глумице Џенифер Анистон, у којој је премијерка… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 20 минутајош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних
Цене пелета отишле у небо Потрошачи у шоку, продавци упозоравају на нестачицу; Ево какво је стање на стовариштима
Дневник пре 7 сатијош 8 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 7 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних