Повезане вести

Ана Николић први пут у јавности након Растиног изласка из затвора: Он је био део моје душе

Ана Николић први пут у јавности након Растиног изласка из затвора: Он је био део моје душе

Вести онлине 31.01.2021
Вест да је Стефан Ђурић Раста изашао је 27. јануара из притвора након скоро 4 месеца одјекнула је као бомба у домаћим медијима. Његова бивша жена Ана Николић, са којом има ћерку Тару, сада је први пут јавно проговорила о томе… »
Ана Николић: Хтела сам да се запалим кад су ухапсили Расту

Ана Николић: Хтела сам да се запалим кад су ухапсили Расту

Нова 31.01.2021
Певачица Ана Николић огласила се након што је популарни музичар Стефан Ђурић Раста, иначе њен бивши супруг, изашао из притвора после 4 месеца боравка. “Не један од тежих дана, него један од тежих периода. Раста је особа која је… »
Ана Николић први пут о растиној робији - отворила душу: Тара је мислила да јој се тата неће вратити!

Ана Николић први пут о растиној робији - отворила душу: Тара је мислила да јој се тата неће вратити!

Мондо 31.01.2021
Певачица се огласила након што јој је бивши супруг пуштен из затвора. Певачица се огласила након што јој је бивши супруг пуштен из затвора. Стефан Ђурић Раста је након четири месеца проведених у затвора, одмах отишао код бивше… »
"Тара је мислила да јој се тата никад неће вратити" Ана о Расти и притвору: "Распала сам се, рекла сам да ћу да се запалим…

"Тара је мислила да јој се тата никад неће вратити" Ана о Расти и притвору: "Распала сам се, рекла сам да ћу да се запалим…

Блиц 31.01.2021
Стефан Ђурић Раста 27. јануара је након четири месеца изашао из притвора, а сада је о свему томе проговорила његова бивша супруга, певачица Ана Николић. - Не један од тежих дана, него један од тежих периода. Раста је особа која… »

Вести дана »