Povezane vesti
Vučević: Ponosan sam na to šta je Novi Sad 2021. godine - grad u kojem su prioritet porodica i deca
Kurir 01.02.2021
Srećan ti rođendan, voljeni naš grade! „Jednom su me pitali zašto sam tako gimnazijski zaljubljen u Novi Sad. Nisam umeo da odgovorim. Jer sa najdražim gradom je kao i sa najdražom ženom: nikad nećemo uspeti da objasnimo ni sebi ni drugima šta nas je to… »
Vučević: Srećan ti rođendan, voljeni naš grade
Dnevnik 01.02.2021
Gradonačelnik Novog Sada poželeo je svim sugrađanima srećan Dan grada. „Jednom su me pitali zašto sam tako gimnazijski zaljubljen u Novi Sad. Nisam umeo da odgovorim. Jer sa najdražim gradom je kao i sa najdražom ženom: nikad nećemo uspeti da objasnimo… »
Vesti dana »
Nastavlja se žestok toplotni talas, biće i do 40 stepeni: Vremenska prognoza za utorak 4. avgust
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih
Danas godišnjica stradanja Srba u hrvatskoj akciji Oluja, Vučić u RS, parastos u Beogradu
Beta pre 2 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 4. avgust: Rođen Knut Hamsun, umro Hans Kristijan Andersen...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Kragujevački vatrogasci tokom noći obilazili kritična mesta u Šumadiji, uz pomoć drona otkrili tinjajući požar
Glas Šumadije pre 17 minutajoš 1 povezana
Tramp: Pokušavam da pružim Iranu svaku šansu za pregovore; Teheran: Trenutno pregovaramo samo sa Omanom
RTS pre 1 satjoš 3 povezane