Povezane vesti
Pozvan sam da pevam, gazda nek misli O koroni: Uroš nastupao u krcatoj kafani, pa se ovako pravdao (video)
Mondo 01.02.2021
Pevač se branio da to nije njegov posao. Pevač se branio da to nije njegov posao. Pevač Uroš Živković nastupio je u jednoj kafani u Beogradu u subotu 30. janura, ne obazirući se na epidemiološke mere koje su propisane zbog pandemije korona virusa. Uroš… »
Arogantno pravdanje uroša Živkovića posle nastupa u punoj kafani: Moje je da pevam, a gazda nek misli o koroni!
Kurir 01.02.2021
Pevač Uroš Živković pevao je u subotu, 30. januara, u jednoj kafani u Beogradu uprkos epidemiološkim merama koje su propisane zbog pandemije korona virusa. Uroš Živković priznao je da je te večeri pevao. Pevaču je naglašeno da je na njegovom nastupu bio… »
(Video): Pevač usred pandemije nastupao u krcatoj kafani u Beogradu: "Moje je da odradim posao, o koroni treba da razmišlja…
Blic 01.02.2021
Pevač Uroš Živković pevao je u subotu, 30. januara, u jednoj kafani u Beogradu, uprkos epidemiološkim merama koje su propisane zbog pandemije korona virusa. Kako se može videti na snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, a koje možete pogledati… »
Vesti dana »
RTS: Vanredna situacija i dalje na snazi u 11 opština, više od 6.000 domaćinstava bez struje
Beta pre 8 minutajoš 29 povezanih
Kamera zabeležila reakciju Srbina! Nikola skočio sa klupe kada je video šta je Gordon uradio!
Kurir pre 12 minutajoš 31 povezana
(Foto) „Prelaze crvenu liniju, udarićemo ih kao nikad pre“ Tramp tvrdi da je Iran spreman na pregovore, a ajatolah objavio karikaturu koja će Ameriku dovesti do ključanja
Blic pre 27 minutajoš 19 povezanih
Film "Hamnet" osvojio Zlatni globus: Timoti Šalame ušao u istoriju FOTO
B92 pre 3 minutajoš 18 povezanih
Partizan se oglasio zbog Šejka Miltona! Crno-beli potvrdili katastrofalne vesti!
Kurir pre 42 minutajoš 19 povezanih