Povezane vesti
Pozvan sam da pevam, gazda nek misli O koroni: Uroš nastupao u krcatoj kafani, pa se ovako pravdao (video)
Mondo 01.02.2021
Pevač se branio da to nije njegov posao. Pevač se branio da to nije njegov posao. Pevač Uroš Živković nastupio je u jednoj kafani u Beogradu u subotu 30. janura, ne obazirući se na epidemiološke mere koje su propisane zbog pandemije korona virusa. Uroš… »
Arogantno pravdanje uroša Živkovića posle nastupa u punoj kafani: Moje je da pevam, a gazda nek misli o koroni!
Kurir 01.02.2021
Pevač Uroš Živković pevao je u subotu, 30. januara, u jednoj kafani u Beogradu uprkos epidemiološkim merama koje su propisane zbog pandemije korona virusa. Uroš Živković priznao je da je te večeri pevao. Pevaču je naglašeno da je na njegovom nastupu bio… »
(Video): Pevač usred pandemije nastupao u krcatoj kafani u Beogradu: "Moje je da odradim posao, o koroni treba da razmišlja…
Blic 01.02.2021
Pevač Uroš Živković pevao je u subotu, 30. januara, u jednoj kafani u Beogradu, uprkos epidemiološkim merama koje su propisane zbog pandemije korona virusa. Kako se može videti na snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, a koje možete pogledati… »
Vesti dana »

Osmočasovna blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 13 minutajoš 47 povezanih

Pristalice SNS u više gradova Srbije: Na skupu protiv blokada – SNS blokirao ulice
Pravda pre 23 minutajoš 21 povezana

Radivoju Jovoviću određen pritvor do 30 dana, aktivistkinji Čeleketić do tri meseca kućnog pritvora
N1 Info pre 23 minutajoš 13 povezanih

Uroš Trifunović i Alen Smailagić izostavljeni sa spiska reprezentacije Srbije za Evrobasket 2025
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 39 povezanih