Повезане вести
Тумбино писмо: Нисам звао играче због недисциплине
Нова 01.02.2021
Љубиша Тумбаковић је у извештају који је, у форми писма дугог 40 страница оставио Фудбалском савезу Србије на анализу, открио шта се дешавало иза кулиса у репрезентацији. Тумбаковић је открио да је један од највећих проблема са… »
Последње тумбаковићево писмо ФСС: Амбијент у репрезентацији ми је био јако важан, кршење дисциплине сам кажњавао…
Вечерње новости 01.02.2021
ЉУБИША Тумбаковић и Фудбалски савез Србије су недавно споразумно раскинули уговор о сарадњи, а донедавни селектор се писмом обратио нашој кући фудбала, сумирајући шта је уочио док је водио "орлове". Спорт клуб је открио широј… »
Писмо Љубише Тумбаковића: ‘Репрезентације нашег нивоа имају најмање два модела игре! Кршење дисциплине сам кажнајвао…
Хот спорт 01.02.2021
Некадашњи селектор се дотакао важних детаља! Репрезентација Србије није успела да се пласира на ЕП, а ускоро почиње нови квалификациони циклус и борба за одлазак на Светско првентсво. Име новог селектора још увек није познато… »
Последње писмо Љубише Тумбаковића српском фудбалу: "кршење дисциплине сам кажњавао непозивањем"
Спортал блиц 01.02.2021
Љубиша Тумбаковић и Фудбалски савез Србије су недавно споразумно раскинули уговор о сарадњи, а донедавни селектор се писмом обратио нашој кући фудбала, сумирајући шта је уочио док је водио "орлове". Спорт клуб је открио широј… »
Вести дана »

Студенти и грађани од ФДУ кренули у протестну шетњу до Ушћа, али ипак продужили преко Бранковог моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана