Повезане вести

Дејан Радоњић: ‘Морали смо да играмо до последњег атома снаге’

Дејан Радоњић: ‘Морали смо да играмо до последњег атома снаге’

Хот спорт 01.02.2021
Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његов тим вечерас против Меге остварио важан тријумф. Црвено-бели победили су Мегу 92:85 у 17. колу АБА лиге. МОЖДА ЦЕ ВАС ЗАНИМАТИ ГРОБАРИ ОДУШЕВЉЕНИ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ… »
Бивши фудбалер ПАРТИЗАНА остаје у Италији! Нинковић има нови клуб! (фото)

Бивши фудбалер ПАРТИЗАНА остаје у Италији! Нинковић има нови клуб! (фото)

Хот спорт 01.02.2021
Нова станица у Италији за некадашњег фудбалера Партизана. Никола Нинковић после Ђенове и Асколија носиће дрес Бреше. Како му је уговор са Асколијем истицао наредног лета, клуб му је дозволио да без обештећења пређе у редове… »
Ништа од повратка у Звезду! Српски центар каријеру наставља у Турској

Ништа од повратка у Звезду! Српски центар каријеру наставља у Турској

Хот спорт 01.02.2021
Српски кошаркаш Владимир Штимац је пред потписам новог уговора. Спекулисало се да се спрема повратак у Звезду, али искусни центар каријеру извесно наставља у Турској, наводи ‘Спортандо’. Освајач европског, светског и олимпијског… »
Велики пех за голмана ПАРТИЗАНА! Чувар мреже црно-белих мора на операцију

Велики пех за голмана ПАРТИЗАНА! Чувар мреже црно-белих мора на операцију

Хот спорт 01.02.2021
Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да ће голман Немања Стевановић морати на операцију рамена због повреде коју је задобио на једном од тренинга током припрема у Белеку. – Колико ми је тешко заиста само ја знам. Као да ме… »
Био највећа Нада партизана, па преживео драму: После страшног удеса се враћа на терен - у Италији!

Био највећа Нада партизана, па преживео драму: После страшног удеса се враћа на терен - у Италији!

Мондо 01.02.2021
Био је чак и капитен црно-белих пре него што је отишао у иностранство. Био је чак и капитен црно-белих пре него што је отишао у иностранство. Велики Партизановац и човек који је обећао да ће се вратити у Хумску играће наредне две… »
Штимац близу потписа у Турској

Штимац близу потписа у Турској

Моззарт спорт 01.02.2021
Српски центар ускоро на новој адреси, незванично сазнаје Моззарт Спорт. Владимир Штимац каријеру извесно наставља у Турској. Према незваничним информацијама, освајач европског, светског и олимпијског сребра са репрезентацијом… »
Лоша вест из Партизана: Стевановић мора на операцију

Лоша вест из Партизана: Стевановић мора на операцију

Моззарт спорт 01.02.2021
Голман црно-белих обавио додатне прегледе по повратку у Београд. Голман Партизана, Немања Стевановић, мораће на дужу паузу. Надали су се у табору црно-белих да ће их по повратку са припрема у Турској дочекати добре вести о… »
Стевановић мора на операцију рамена

Стевановић мора на операцију рамена

Н1 Инфо 01.02.2021
Иако су се сви надали да ће по доласку у Београд, после додатних прегледа и терапије, ипак стићи лепе вести, после консултација са врхунским стручњацима у области ортопедије, из табора-црно белих стиже информација да голман… »
Голман Партизана иде на операцију рамена

Голман Партизана иде на операцију рамена

Нова 01.02.2021
Голман Партизана Немања Стевановић мораће на операцију рамена, најновија је информација која стиже из табора црно-белих. После консултација са стручњацима ортопедије, клуб из Хумске је јавио да је Стевановићева повреда рамена… »
"Као да ме је потерао неки малер...": Велики пех фудбалера Партизана - мора на операцију!

"Као да ме је потерао неки малер...": Велики пех фудбалера Партизана - мора на операцију!

Мондо 01.02.2021
Испало му је раме током припрема и операција је једини лек. Испало му је раме током припрема и операција је једини лек. Резервни голман Партизана Немања Стевановић ипак мора на операцију рамена. Стевановићу је током припрема… »

Вести дана »