Повезане вести

Метро више није сан

Метро више није сан

Вести онлине 01.02.2021
Председник Србије Александар Вучић састао се у Паризу са председником Француске Емануелом Макроном, који му је уприличио свечани дочек испред Јелисејске палате. Вучић је истакао да ће се разговарати о важним питањима, али да је… »
"У Београд би могао да дође луј витон": Вучић саопштио када Емануел Макрон долази у посету Србији!

"У Београд би могао да дође луј витон": Вучић саопштио када Емануел Макрон долази у посету Србији!

Мондо 01.02.2021
Председник Србије Александар Вучић обратио се након завршеног састанка са председником Француске Емануелом Макроном. Председник Србије Александар Вучић обратио се након завршеног састанка са председником Француске Емануелом… »
Вучић: Макрон разуме потребе и тежину позиције Србије

Вучић: Макрон разуме потребе и тежину позиције Србије

РТС 01.02.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је после састанка са француским председником Емануелом Макроном да је данашњи сусрет у Паризу доказ истинског пријатељства и посвећеног приступа Макрона Западном Балкану. Вучић и Макрон… »
Вучић из Париза: Макрон долази у Србију на јесен

Вучић из Париза: Макрон долази у Србију на јесен

Нова 01.02.2021
Након разговора са француским председником Емануелом Макроном у Паризу, председник Србије Александар Вучић рекао је да су главне теме биле односи Београда и Приштине и процес евроинтеграција, те да наша земља има подршку у оба… »
Вучић после Макрона: Доживео сам ствари које нисам ни сањао

Вучић после Макрона: Доживео сам ствари које нисам ни сањао

Нова 01.02.2021
Председник ме је водио у вински подрум Јелисејске палате. Такође смо у два наврата обавили разговоре у четири ока, похвалио се председник Србије Александар Вучић након састанка с француским колегом Емануелом Макроном. Председник… »

Вести дана »