Povezane vesti
Jeremić: Narodna stranka spremna za dijalog, početak zavisi od vlasti
Novi magazin 01.02.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kazao je da početak medjustranačkog dijaloga o izbornim uslovima zavisi "isključivo od vlasti", saopšteno je danas. "Početak dijaloga ne zavisi od nas. Ja lično ne bih spekulisao sa tim kada bi oni mogli da počnu, a… »
Jeremić: Spremni smo za dijalog, opoziciju da predstavljaju jedan ili dva čoveka
N1 Info 01.02.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kazao je da početak međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima zavisi "isključivo od vlasti". „Početak dijaloga ne zavisi od nas. Ja lično ne bih spekulisao sa tim kada bi oni mogli da počnu, a što se tiče Narodne… »
Jeremić: Da se urazumimo i dogovorimo
Nova 01.02.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je komentarišući mogućnost da bi pregovori između vlasti i opozicije uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta, mogli da počnu u martu, izjavio da to u ovom trenutku zavisi "isključivo od vlasti". “Početak… »
Vesti dana »

"Okrenuo sam Putina, sa druge strane: - muk" Poslednji put kada smo Zelenskog videli u ovom izdanju, izgovorio je zastrašujuće reči: Tačno u 4 ujutru odjeknuli su pucnji koji su zauvek promenili Evropu
Blic pre 47 minutajoš 4 povezane

Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 6 satijoš 3 povezane