Povezane vesti
Jeremić: Narodna stranka spremna za dijalog, početak zavisi od vlasti
Novi magazin 01.02.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kazao je da početak medjustranačkog dijaloga o izbornim uslovima zavisi "isključivo od vlasti", saopšteno je danas. "Početak dijaloga ne zavisi od nas. Ja lično ne bih spekulisao sa tim kada bi oni mogli da počnu, a… »
Jeremić: Spremni smo za dijalog, opoziciju da predstavljaju jedan ili dva čoveka
N1 Info 01.02.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kazao je da početak međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima zavisi "isključivo od vlasti". „Početak dijaloga ne zavisi od nas. Ja lično ne bih spekulisao sa tim kada bi oni mogli da počnu, a što se tiče Narodne… »
Jeremić: Da se urazumimo i dogovorimo
Nova 01.02.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je komentarišući mogućnost da bi pregovori između vlasti i opozicije uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta, mogli da počnu u martu, izjavio da to u ovom trenutku zavisi "isključivo od vlasti". “Početak… »
Vesti dana »
Đedović: Sutra ujutru stiže prva sirova nafta za NIS, Rafinerija kreće da radi 16. januara
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Republički štab: Reagovali smo brže nego najrazvijenije zemlje, država je uz građane, samo strpljivo
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Ministarstvo prosvete: Formiran tim za praćenje vremenskih uslova, bezbednost đaka prioritet
Danas pre 17 minutajoš 101 povezana
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
NIN pre 2 satajoš 56 povezanih
Obećali pomoć, pa ženu opelješili! Užasna prevara u Rumi! Starici (82) lažnim obećanjima izvukli novac i nakit
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane