Повезане вести

Злостављао ме је, испирао мозак и манипулисао са мном: Глумица открила језиву истину о познатом певачу!

Злостављао ме је, испирао мозак и манипулисао са мном: Глумица открила језиву истину о познатом певачу!

Мондо 01.02.2021
Истакла да се иживљава над девојкама. Истакла да се иживљава над девојкама. Чувена глумица и модел Еван Рејчел Вуд оптужила је свог бившег дечка певача Брајана Хју Ворнера, који је свима у свету познатији као Мерлин Менсон за… »
Мерлин Менсон се иживљава над девојкама: Испира им мозак и психички злоставља! Глумица коначно признала кроз шта је прошла!…

Мерлин Менсон се иживљава над девојкама: Испира им мозак и психички злоставља! Глумица коначно признала кроз шта је прошла!…

Курир 01.02.2021
Чувена глумица Еван Рејчел Вуд је оптужила свог бившег дечка, познатог музичара Мерлина Менсона за злостављање, манипулацију и испирање мозга. Она је поделила пост са веома потресном поруком. - Име мог злостављача је Брајан… »
Мерилина Менсона бивша оптужила: Стравично ме је злостављао

Мерилина Менсона бивша оптужила: Стравично ме је злостављао

Нова 01.02.2021
Глумица и активисткиња Еван Рејчел Вудс у прошлости је говорила о злостављању које је проживљавала са својим бившим дечком, а јуче је на Инстаграму објавила и да се радило о певачу Мерилину Менсону. “Име мог злостављача је… »

Вести дана »