Povezane vesti
Rasplakala se dok se obraćala Stefanu: Rialda pomenula Karićevu porodicu, a onda i bežanje od kuće! (video)
Mondo 01.02.2021
Za njegovu porodicu čula je sve najlepše. Za njegovu porodicu čula je sve najlepše. Učesnica "Zadruge", pevačica Rialda Karahasanović, rasplakala se dok je pričala o svom detinjstvu tokom podele budžeta. Obratila se Stefanu Kariću, kojem je dala manji… »
Rialda se rasplakala! Priznala da joj je porodica Karić pomogla u životu: Moji su me terali iz kuće, ne mogu ja da solim pamet!…
Kurir 01.02.2021
Rialda Karahasanović delila je budžete, pa je progovorila o svom detinjstvu. Pevačica se pre toga obratila Stefanu Kariću, zbog čega se i rasplakala. "I Karić dobija srednji. Tek si došao, nemam neko specijalno mišljenje, ali neki moji prijatelji imaju… »
Vesti dana »
Maloletnici pohapšeni u Smederevu: Pretukli dvojicu u kafiću u centru grada, evo šta im se stavlja na teret!
Kurir pre 57 minutajoš 36 povezanih
Glamočić uvodi oznaku „100 odsto iz Srbije“, poljoprivrednici na protestu kažu da im to ništa ne znači i da nastavljaju sa protestima
Mašina pre 2 satajoš 28 povezanih
Danijel Apostolović o sastanku sa evropskim zvaničnikom: Moramo biti realističniji
Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
Nagrada kao dokaz da radite pošteno i iskreno: Snežana Đurišić o odlikovanju Sretenjskim ordenom i Zlatnoj medalji za zasluge (foto)
Večernje novosti pre 46 minutajoš 27 povezanih