Повезане вести
Владимир Јовановић нови тренер Цибоне
Бета 02.02.2021
Српски тренер Владимир Јовановић нови је тренер Цибоне, саопштио је данас загребачки кошаркашки клуб. Јовановић је потписао уговор на две и по сезоне. "Јако ми је драго што сам добио прилику да радим овде. Свестан сам историје… »
‘Драго ми је што сам добио прилику да радим овде’: Први српски тренер после више од три деценије званично на клупи Цибоне…
Хот спорт 02.02.2021
Српски тренер Владимир Јовановић званично је постао нови кормилар загребачке Цибоне. Помоћник у стручном штабу Игора Кокошкова у репрезентацији Србије је на на месту тренера заменио Ивана Велића, с којим је дошло до споразумног… »
Хрватска легенда: Српски тренери квалитетнији од наших у стварању играча
Моззарт спорт 02.02.2021
Становник Куће славних Мирко Новосел изнео мишљење зашто се Цибона определила за Владу Јовановића. Цибона је представила српског стручњака Владу Јовановића. Шта и свему томе мисли Мирко Новосел, легендарни хрватски стручњак и… »
Легенда Хрватске кошарке искрена: Српски тренери су квалитетнији од наших
Вечерње новости 02.02.2021
СРПСКИ тренер Влада Јовановић сео је на клупу Цибоне, а на месту шефа стручног штаба заменио је Ивана Велића. Легендарни хрватски стручњак Мирко Новосел истакао је шта мисли о томе. Члан Куће славних у Спрингфилду је… »
Званично: Јовановић тренер Цибоне
Моззарт спорт 02.02.2021
Српски стручњак преузео загребачки клуб. Цибона је потврдила сазнања МОЗЗАРТ Спорта. Владимир Јовановић је нови тренер загребачког клуба који је на свом Твитер налогу пожелео добродошлицу младом српском стручњаку "Нови тренер… »
Историја! Србин води Цибону: "Добро нам дошао у Загреб" - Влада Јовановић званично преузео "вукове"
Мондо 02.02.2021
Тренер се доказао у ФМП-у. Тренер се доказао у ФМП-у Одјекнула је најављена "бомба" – помоћни тренер репрезентације Владимир Јовановић је постао тренер Цибоне, као први Србин на тој функцији после дуже од 30 година! Како наводе… »
Шта Владимира Јовановића чека у Загребу?
Спортски журнал 02.02.2021
Долазак првог српског тренера после 30 година у Цибону изазвао велику буру у Хрватској. Цибона је за данас у подне најавила конференцију за новинаре на којој ће бити клупски директори Домагој Чавловић и Марин Розић, као и нови… »
Ово није виђено три деценије! Србин постаје тренер загребачке Цибоне!
Спортал блиц 01.02.2021
Трофејни хрватски кошаркашки клуб Цибона и досадашњи тренер Иван Велић раскинули су сарадњу, а њега би на том радном месту могао да наследи српски стручњак. Како је саопштио некадашњи првак Европе, "сарадња с Велићем која… »
Јовановић у Цибони две и по године
Данас 01.02.2021
После три деценије српски стручњак преузео вођење хрватског великана Одавно Цибона није на нивоу великана који је два пута био првак Европе. Године пролазе, „вукови“ све више таворе на неком абалигашком просеку; с тим у вези… »
Вести дана »
После суда – сели се и Тужилаштво? Хан остаје без институција, Сурдулица добија све
Југмедиа пре 37 минутајош 65 повезаних
Вучић: Не могу да говорим ко ће купити руски удео у НИС-у док то не буде послато ОФАЦ-у
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних