Повезане вести

Жалио се на Новака, а потом и на навијаче: Није забавно играти пред Србима

Жалио се на Новака, а потом и на навијаче: Није забавно играти пред Србима

Вечерње новости 02.02.2021
ДВАДЕСЕТЈЕДНОГОДИШЊИ тенисер из Канаде Денис Шаповалов играо је одличан тенис против Новака Ђоковића, а након 1. кола АТП купа говорио је о самом дуелу. Мучио га Новака Канађанин, али је на крају квалитет био на страни најбољег… »
Шаповалову опет нису пријали Срби, прошли пут их и псовао

Шаповалову опет нису пријали Срби, прошли пут их и псовао

Нова 02.02.2021
Канадски тенисер Денис Шаповалов поделио је утиске после меча првог кола АТП купа у Мелубрну, у ноћи између понедељка и уторка. Србија је у понедељак победила Канаду са 2-1, пошто је у синглу Душан Лајовић поражен од Милоша… »
"Који сам ја морон": Појавио се снимак, Ђоковић се сам себи смеје - опет би ме избацили! (видео)

"Који сам ја морон": Појавио се снимак, Ђоковић се сам себи смеје - опет би ме избацили! (видео)

Мондо 02.02.2021
Занимљива ситуација на мечу Ђоковића на АТП купу. Занимљива ситуација на мечу Ђоковића на АТП купу. Новак Ђоковић је одвео Србију до прве победе на АТП купу, победама које је осварио против Канаде, али могао је и да надрља. На… »
Ђоковић: Као да сам код куће, Крајиновић кључ победе

Ђоковић: Као да сам код куће, Крајиновић кључ победе

Спортски журнал 02.02.2021
Српски тим, који брани титулу, славио је после преокрета 2:1. "Волим да играм на "Род Лејвер Арени", овде се осећам као код куће, нигде нисам имао толико успеха", изјавио је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе… »
Новаков излив беса: Да има скупљача лопти, избацили би ме

Новаков излив беса: Да има скупљача лопти, избацили би ме

Нова 02.02.2021
Новак Ђоковић имао је срећу што је избегао повреду у изливу беса, када је Денис Шаповалов изједначио у другом сету на 4:4. При 7:5, 4:3, Новак је био незадовољан што је изгубио гем, Канађанин је изједначио, а Ђоковић је бесно… »
Брз пораз селектора у синглу, Троицки се окреће АТП купу

Брз пораз селектора у синглу, Троицки се окреће АТП купу

Нова 02.02.2021
Виктор Троицки није успео да победи Емила Русувоуорија на старту турнира Мареј Ривер Опен. Селектор Србије је забележио успех са репрезентацијом, победили смо Канаду са 2-1 на старту АТП купа, али није успео да настави низ на… »
О овоме ће тек да се прича: Несташна фотографија и феноменалан снимак! Погледајте како је Новак Ђоковић славио на АТП купу…

О овоме ће тек да се прича: Несташна фотографија и феноменалан снимак! Погледајте како је Новак Ђоковић славио на АТП купу…

Спортал блиц 02.02.2021
Играти за себе је једно, а за Србију нешто сасвим посебно. је то доказао на почетку новог издања АТП купа, на коме наша селекција брани прошлогодишњу титулу. и учествовао је у оба тријумфа - прво је победио Дениса Шаповалова… »
Новак: Осећао сам се као код куће, Филип је био кључ победе

Новак: Осећао сам се као код куће, Филип је био кључ победе

Н1 Инфо 02.02.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић још једном је поновио да се на 'Род Лејвер Арени' осећа као код куће, а истакао је да је кључ победе над Канадом у АТП Купу била феноменална игра Филипа Крајиновића. Тениска репрезентација Србије… »
Ђоковић: Велика победа, Филип је феноменалан

Ђоковић: Велика победа, Филип је феноменалан

РТС 02.02.2021
После победе над Канадом Новак Ђоковић је истакао одличну игру Филипа Крајиновића закључивши да је он био најзаслужнији за победу. Најбољи тенисер Србије и светаје још једном поновио да се на 'Род Лејвер Арени' осећа као код… »
Ђоковић и Крајиновић донели победу Србији против Канаде (ВИДЕО)

Ђоковић и Крајиновић донели победу Србији против Канаде (ВИДЕО)

Бета 02.02.2021
Тениска репрезентација Србије победом је почела одбрану титуле на АТП купу, пошто је прошле ноћи у Мелбурну савладала селекцију Канаде са 2:1. Канада је повела са 1:0 пошто је Милош Раонић био бољи од Душана Лајовића са 6:3… »
Србија на старту АТП купа победила Канаду

Србија на старту АТП купа победила Канаду

Вести онлине 02.02.2021
Тим Србије на најбољи могући начин започео је одбрану трофеја АТП купа у мечу са Канадом. Наш тим је у “Род Лејвер” арени победио Канаду са 2-1, није било ни мало једноставно, али је било сјајно гледати их у оваквом издању… »
"Ви? Ја јесам!" Новак Ђоковић није скривао емоције после велике победе Србије! /видео/

"Ви? Ја јесам!" Новак Ђоковић није скривао емоције после велике победе Србије! /видео/

Спортал блиц 02.02.2021
није могао на бољи, али и на тежи начин, да почео нову сезону и такмичење на АТП купу. и учествовао је у оба српска поена: прво је победио Дениса Шаповалова (7:5, 7:5), а потом је у пару са Филипом Крајиновићем донео тријумф и… »
Новак победио па причао на српском: Публика викала "Волимо те, Ноле", он им узвратио поздраве (видео)

Новак победио па причао на српском: Публика викала "Волимо те, Ноле", он им узвратио поздраве (видео)

Мондо 02.02.2021
Занимљива сцена после победе Ђоковића против Шаповалова. Занимљива сцена после победе Ђоковића против Шаповалова. Србија је уписала победу против Канаде на старту АТП купа и тако успешно кренула у одбрану трофеја освојеног… »
Србија јача од Канаде: Лајовић кренуо у рикверц, Ђоковић вратио на почетак, дубл донео радост

Србија јача од Канаде: Лајовић кренуо у рикверц, Ђоковић вратио на почетак, дубл донео радост

Вечерње новости 02.02.2021
НАЈБОЉИ тенисери Србије победили су Канаду са 2:1 на старту АТП купа. Одлучујући меч добили су у дублу Новак Ђоковић и Филип Крајиновић, који су савладали после велике Шаповалова и Раонића са 7:5, 7:6 (4). Први на терен изашао… »
Први корак ка одбрани трона: Крајиновић и Ђоковић срушили Канаду

Први корак ка одбрани трона: Крајиновић и Ђоковић срушили Канаду

Моззарт спорт 02.02.2021
После пораза Душана Лајовића уследила је победа Ђоковића, а потом и тријумф у дублу. Тенисери Србије победом против Канаде почели су такмичење у АТП купу и тако направили први корак на путу до одбране трона освојеног 2020… »
Драма на АТП купу! Новак Ђоковић муку мучио с очима, Крајиновић с леђима, судија се на српском свађао с публиком, наши…

Драма на АТП купу! Новак Ђоковић муку мучио с очима, Крајиновић с леђима, судија се на српском свађао с публиком, наши…

Спортал блиц 02.02.2021
Тениска селекција Србије драмтично извојеваном победом је започела одбрану титуле на АТП купу у Мелбурну. Након што је Милош Раонић уз 11 асова и без иједне брејк лопте ривала савладао са 6:3, 6:4 и тако донео предност… »
Браво момци! Србија на старту АТП купа славила над Канадом: Ђоковић приредио спектакл и велики преокрет! (видео)

Браво момци! Србија на старту АТП купа славила над Канадом: Ђоковић приредио спектакл и велики преокрет! (видео)

Курир 02.02.2021
Тениска репрезентација Србије у Мелбурну тријумфом над Канадом са 2-1 у победама започела је одбрану АТП купа. Душан Лајовић изгубио је од Милоша Раонића 6:3, 6:4, потом је Новак Ђоковић савладао Дениса Шаповалова 7:5, 7:5, да би… »
Ђоковић херој Србије у великом преокрету: Одржао нас у животу, па заједно са Филипом "разбио" Канаду! (видео)

Ђоковић херој Србије у великом преокрету: Одржао нас у животу, па заједно са Филипом "разбио" Канаду! (видео)

Мондо 02.02.2021
Србија је успешно започела одбрану АТП купа! Србија је успешно започела одбрану АТП купа! Србија је тријумфално започела одбрану трофеја на АТП купу, а главну улогу у томе имао је Новак Ђоковић! После стартног пораза, тениска… »
Ђоковић у Мелбурну као код куће: Новак победом отворио годину и заказао дубл са Канадом

Ђоковић у Мелбурну као код куће: Новак победом отворио годину и заказао дубл са Канадом

Моззарт спорт 02.02.2021
Први рекет света наставио са бриљантним играма у Аустралији. Аустралија је дефинитивно други дом Новака Ђоковића. Српски тенисер потврдио је то у првом сусрету у 2021. години савладавши Дениса Шаповалова 7:5, 7:5 за изједначење… »
Ђоковићу пријају Мелбурн и публика – важна победа на почетку сезоне

Ђоковићу пријају Мелбурн и публика – важна победа на почетку сезоне

РТС 02.02.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић добро је започео нову сезону и победом донео изједначење Србији у мечу са Канадом на АТП купу. Ђоковић је у свом првом мечу у 2021. савладао Дениса Шаповалова са 7:5, 7:5 и "орлови" сада… »
УЖИВО Ђоковић јури изједначење Србије против 12. на свету

УЖИВО Ђоковић јури изједначење Србије против 12. на свету

Нова 02.02.2021
Новак Ђоковић против Дениса Шаповалова игра други меч у окршају Србије и Канаде на АТП Купу. У првом сусрету је Милош Раонић савладао Душана Лајовића са 6:3, 6:4, те најбољи тенисер света мора да тријумфује како би оставио нашу… »

Вести дана »