Povezane vesti
Govorio sam o pretnjama Jeleni Zorić
Danas 02.02.2021
Veran Matić o prvom sastanku Radne grupe za zaštitu novinara sa Vladom Premijerka Srbije Ana Brnabić i potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković u petak su se prvi put sastale sa članovima nove, nedavno formirane Radne grupe za bezbednost i… »
Matić: “Slučaj meseca” – pretnje Jeleni Zorić
Nova 02.02.2021
Predsednik Stalne radne grupe za bezbednost novinara Veran Matić izjavio je da ima zamerku što na sastanku nedavno formirane Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara nije bilo više reči i o konkretnim slučajevima. „Iskoristio sam priliku da govorim o… »
Matić: Malo reči o konkretnim pretnjama, „slučaj meseca“ – pretnje Zorić
N1 Info 02.02.2021
Predsednik Stalne radne grupe za bezbednost novinara Veran Matić izjavio je da ima zamerku što na sastanku nedavno formirane Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara nije bilo više reči i o konkretnim slučajevima. „Iskoristio sam priliku da govorim o… »
Vesti dana »
Ovo su mladići koji su poginuli kod Banje Koviljače: vatrogasci sekli smrskani automobil kako bi izvukli tela
Mondo pre 2 minutajoš 30 povezanih
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Beta pre 3 satajoš 37 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Međusobni udari na aerodrome: Rusija gađala ukrajinska čvorišta, Kijev ciljao rusku bazu i skladišta municije na Krimu
Insajder pre 37 minutajoš 23 povezane
Kusturica kultnim citatom najavio meč karijere i napad na zlato
Sport klub pre 52 minutajoš 28 povezanih