Повезане вести

"Закључавао ме је у собу": Након што је пет жена оптужило познатог певача за злостављање, он се огласио шок изјавом

"Закључавао ме је у собу": Након што је пет жена оптужило познатог певача за злостављање, он се огласио шок изјавом

Блиц 02.02.2021
Глумица Еван Рејчел Вуд међу првима је изнела шокантне детаље из везе са контроверзним музичаром Мерилином Менсоном, након чега су се јавиле друге жене са сличним оптужбама, док је Менсон поручио да су те тврдње “искривљена… »
Нисам ниједну терао, пристале су: Срамота Мерилина Менсона - реаговао тек када је добио отказ од издавачке куће

Нисам ниједну терао, пристале су: Срамота Мерилина Менсона - реаговао тек када је добио отказ од издавачке куће

Мондо 02.02.2021
Контроверзни музичар оптужен за злостављање бивших партнерки објавио кратко саопштење на друштвеним мрежама. Контроверзни музичар оптужен за злостављање бивших партнерки објавио кратко саопштење на друштвеним мрежама Рокер… »
Маштао је да ме спали живу: Нове оптужбе на рачун Менсона

Маштао је да ме спали живу: Нове оптужбе на рачун Менсона

Нова 02.02.2021
Америчка глумица Еван Рејчел Вуд јуче је открила идентитет бившег дечка за кога је у прошлости говорила да ју је злостављао годинама, да јој је испрао мозак и манипулисао њоме. У кратком року стигла је подршка од још четири… »
Мерилин Менсон тврди да су све његове везе биле споразумне

Мерилин Менсон тврди да су све његове везе биле споразумне

Нова 02.02.2021
Рок звезда Мерилин Менсон одбацио је оптужбе глумице Еван Рејчен Вуд за вишегодишње "ужасно злостављање" и рекао да су његове интимне везе "увек биле споразумне". “Име мог злостављача је Брајан Ворнер, који је свету познат… »
Силовао ме, а тврдио да ме воли: Глумица Еван Рејчел Вуд оптужила бившег вереника за злостављање

Силовао ме, а тврдио да ме воли: Глумица Еван Рејчел Вуд оптужила бившег вереника за злостављање

Вечерње новости 01.02.2021
АМЕРИЧКА глумица и активисткиња Еван Рејчел Вуд (33) говорила је раније да ју је злостављао бивши дечко, а јуче је "Инстаграму" објавила да је реч о певачу Мерилину Менсону (52). - Име мог злостављача је Брајан Ворнер, који је… »
Америка, Холивуд и злостављање: Еван Рејчел Вуд оптужила Мерлина Менсона за „ужасно злостављање“

Америка, Холивуд и злостављање: Еван Рејчел Вуд оптужила Мерлина Менсона за „ужасно злостављање“

Данас 01.02.2021
Америчка глумица Еван Рејчел Вуд оптужила је познатог певача Мерлина Менсона за „ужасно злостављање“ током њихове трогодишње везе крајем двехиљадитих. Менсон и Вуд су почели да се забављају 2007, верили се 2010, али су се… »

Вести дана »