Повезане вести

Фалко представљен У звезди: ‘Познајем историјско ривалство са Партизаном и знам колико је тај меч свима важан’ (видео)

Фалко представљен У звезди: ‘Познајем историјско ривалство са Партизаном и знам колико је тај меч свима важан’ (видео)

Хот спорт 02.02.2021
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас последње зимско појачање Италијана Филипа Фалка. Офанзивни везни фудбалер стиже из Лећеа за 1.200.000 евра, уз 300.000 бонуса и са шампионом Србије је потписао двоипогодишњу… »
Жреб за олимпијске игре: Србија сазнала потенцијалне противнике, може и против Хрватске!

Жреб за олимпијске игре: Србија сазнала потенцијалне противнике, може и против Хрватске!

Хот спорт 02.02.2021
Олимпијске игре су све ближе, а кошаркашка репрезентација Србије је сазнала потенцијалне противнике. У уторак је у кући Патрика Баумана, ФИБА објавила састав група за Олимпијски турнир. Уколико Србија успе да прође квалификације… »
Кошаркаши Србије, ако оду на ОИ, играће против Аустралије и Нигерије

Кошаркаши Србије, ако оду на ОИ, играће против Аустралије и Нигерије

Политика 02.02.2021
МИЈЕ – Кошаркаши Србије, уколико се пласирају на Олимпијске игре у Токију, играће у групи Б са Аустралијом, Нигеријом и победником квалификационог предолимпијског турнира у Сплиту, одлучено је данас жребом у седишту ФИБА у… »
Марина Маљковић: ‘Не правимо никакве калкулације, свеједно ми је ко је извучен’

Марина Маљковић: ‘Не правимо никакве калкулације, свеједно ми је ко је извучен’

Хот спорт 02.02.2021
Селектор женске кошаркашке репрезентације Србије, Марина Маљковић, поручила је да јој је свеједно против кога ће играти на Олимпијским играма у Токију. Кошаркашице Србије извучене су у групи А са Корејом, Канадом и Шпанијом… »
Марина Маљковић о ривалкама Србије на ОИ: Имамо огромну жељу да коначно савладамо Шпанију

Марина Маљковић о ривалкама Србије на ОИ: Имамо огромну жељу да коначно савладамо Шпанију

Моззарт спорт 02.02.2021
"Канада физички доминантна, игра најбољу одбрану на свету, Кореја класичан представник азијске кошарке коју краси велика брзина" Женска селекција Србије, власник бронзане медаље са Игара у Рију, на пут до олимпијског постоља у… »
Марина јасна: "Свеједно ми је ко је извучен": Селекторка Србије у свом стилу прокоментарисала жреб

Марина јасна: "Свеједно ми је ко је извучен": Селекторка Србије у свом стилу прокоментарисала жреб

Мондо 02.02.2021
Ипак, једно име се издваја... Ипак, једно име се издваја... Женска кошаркашка репрезентација Србије такмичиће се на Олимпијским играма у Токију у групи А, са Јужном Корејом, Канадом и Шпанијом, али то за екипу Марине Маљковић не… »
Кошаркашице сазнале ривале: Ево ко је у групи са репрезентацијом Србије!

Кошаркашице сазнале ривале: Ево ко је у групи са репрезентацијом Србије!

Хот спорт 02.02.2021
Кошаркашице Србије сазнале су против кога ц́е играти на Олимпијским играма у Токију. Србија је одавно обезбедила пласман и неће играти квалификације попут мушке секције, већ ће се налазити у групи А заједно са Корејом, Канадом и… »
Игор Кокошков: ‘Циљ је да се нађемо у тој групи’

Игор Кокошков: ‘Циљ је да се нађемо у тој групи’

Хот спорт 02.02.2021
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков прокоментарисао је жреб група за Олимпијске игре које ће се одржати у Токију 2021. године. – Наш циљ је да се нађемо у тој групи и да на ОИимпијским играма направимо што… »
Кокошков о жребу за ОИ: Да ми прво прођемо квалификације...

Кокошков о жребу за ОИ: Да ми прво прођемо квалификације...

Моззарт спорт 02.02.2021
"Олимпијске игре јесу циљ, али идемо корак по корак, на првом месту важно је да играче заобиђу повреде и да будемо у што јачем саставу, потпуно спремни (за квалификациони турнир)" Ако оправда улогу фаворита на квалификационом… »
Маљковић: Нема калкулација, свеједно ми је ко је извучен

Маљковић: Нема калкулација, свеједно ми је ко је извучен

Нова 02.02.2021
Као и увек, не правимо никакве калкулације, свеједно ми је ко је извучен, изјавила је селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић. Кошаркашице Србије на Олимпијским играма у Токију играће у групи А са… »
Марина Маљковић: Нема калкулација, свеједно ми је ко је извучен

Марина Маљковић: Нема калкулација, свеједно ми је ко је извучен

Вечерње новости 02.02.2021
КАО и увек, не правимо никакве калкулације, свеједно ми је ко је извучен, изјавила је селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић. Кошаркашице Србије на Олимпијским играма у Токију играће у групи А са… »
Жреб за ОИ: Могућ дуел Србије и Хрватске у Токију

Жреб за ОИ: Могућ дуел Србије и Хрватске у Токију

Нови магазин 02.02.2021
Мушка кошаркашка репрезентација Србије ће, ако се пласира на Олимпијске игре у Токију, играти у Групи Б са Аустралијом, Нигеријом и победником квалификационог турнира у Сплиту (учествују Хрватска, Немачка, Русија, Мексико, Тунис… »
Хоће ли Србија имати НБА звезде у квалификацијама? Како Јокић, Богдан и екипа могу да нас одведу на Олимпијске игре?

Хоће ли Србија имати НБА звезде у квалификацијама? Како Јокић, Богдан и екипа могу да нас одведу на Олимпијске игре?

Мондо 02.02.2021
Поставља се важно питање пред пресудно лето. Поставља се важно питање пред пресудно лето. Кошаркаши Србије сазнали су своје потенцијалне ривале на Олимпијским играма у Токију! Србија ће уколико победи на квалификационом… »
Кокошков о жребу: Циљ је да се нађемо у Токију

Кокошков о жребу: Циљ је да се нађемо у Токију

Нова 02.02.2021
Кошаркаши Србије сазнали су потенцијалне ривале у групи на Олимпијским играма, а селектор репрезентације Игор Кокошков открио је циљ уочи борбе за Токио. “Орлове” најпре чека олимпијски квалификациони турнир у Београду, од 29… »
Србија избегла САД у Токију, може на Хрвате

Србија избегла САД у Токију, може на Хрвате

Нова 02.02.2021
Кошаркаши Србије сазнали су против кога ће играти у групи на Олимпијским играма, уколико се пласирају на завршни турнир у Токију - сигурни ривали су Аустралија и Нигерија. Србија прво игра квалификациони турнир на ком је домаћин… »
Жреб за ОИ: Србија са Аустралијом, Нигеријом и квалификантом из Сплита

Жреб за ОИ: Србија са Аустралијом, Нигеријом и квалификантом из Сплита

Моззарт спорт 02.02.2021
Ако наравно прође турнир у Београду. У фудбалу скоро па ревијални турнир, у свету кошарке – врхунац репрезентативног спорта. Олимпијско злато вредније је и од титуле светског првака и још откако је 1992. оригинални, неко би рекао… »
Жреб за ОИ: Кошаркашице Србије у групи са Шпанијом и Канадом

Жреб за ОИ: Кошаркашице Србије у групи са Шпанијом и Канадом

Дневник 02.02.2021
МИЈЕ: Кошаркашице Србије на Олимпијским играма у Токију играће у групи А са Корејом, Канадом и Шпанијом, одлучено је данас жребом у седишту ФИБА у швајцарском Мијеу. Дванаест учесника олимпијског кошаркашког турнира подељено је… »
Србија избегла "дрим тим", могућ спектакл са хрватском: Кошаркаши из Београда иду ка лакшој групи Олимпијских игара!

Србија избегла "дрим тим", могућ спектакл са хрватском: Кошаркаши из Београда иду ка лакшој групи Олимпијских игара!

Мондо 02.02.2021
Познати су потенцијални ривали "орлова" уколико се пласирају на Игре у Токију. Познати су потенцијални ривали "орлова" уколико се пласирају на Игре у Токију. Кошаркашка репрезентација Србије се још увек није квалификовала на… »
Србија избегла САД, али могу на Хрвате: Кошаркаши из Београда иду ка лакшој групи Олимпијских игара

Србија избегла САД, али могу на Хрвате: Кошаркаши из Београда иду ка лакшој групи Олимпијских игара

КОШАРКАШИ Србије сазнали су против кога ће играти у групи на Олимпијским играма, уколико се пласирају на завршни турнир у Токију. Србија прво игра квалификациони турнир на ком је домаћин, после чега победник иде на Игре. Наш тим… »
Срећа погледала српкиње на жребу за ОИ: Изабранице Марине Маљковић добиле групу по мери

Срећа погледала српкиње на жребу за ОИ: Изабранице Марине Маљковић добиле групу по мери

КОШАРКАШИЦЕ Србије играће на Олимпијским играма у групи А, у којој су још Кореја, Канада и Шпанија. У групи Б су Нигерија, Јапан, Француска и САД, у Ц групи су Аустралија, Порторико, Кина и Белгија. Промењен је формат, па ће се… »
Србија добила незгодну групу на Олимпијским играма: Избегнуте Американке, али ривал су европске шампионке!

Србија добила незгодну групу на Олимпијским играма: Избегнуте Американке, али ривал су европске шампионке!

Мондо 02.02.2021
Познате су ривалке селекције Србије. Познате су ривалке селекције Србије. Кошаркашице Србије су се прошле године у својој земљи пласирале на Олимпијске игре у Токио, а сада су сазнале и своје ривалке. Освајачице бронзане медаље… »
Сутра жреб група кошаркашких турнира на ОИ: Наши из другог и трећег шешира

Сутра жреб група кошаркашких турнира на ОИ: Наши из другог и трећег шешира

Вечерње новости 01.02.2021
ЖРЕБ група кошаркашких турнира на Олимпијским играма у Токију биће одржан данас у швајцарском Мијеу, због пандемије вируса корона иза затворених врата. Уколико се кошаркаши Србије квалификују као победници предолимпијског турнира… »

Вести дана »