Повезане вести
Ивон Андерсон: Верујте ми, ја сам Српкиња
Вечерње новости 02.02.2021
АМЕРИЧКА кошаркашица Ивон Андерсон, која од прошле године игра за репрезентацију Србије, привукла је пажњу навијача поруком да се осећа као Српкиња. Она је на окупљање окупљање репрезентације пред последње коло… »
Андерсонова: Верујте ми, ја сам Српкиња
Дневник 02.02.2021
БЕОГРАД: Америчка кошаркашица Ивон Андерсон, која од прошле године игра за репрезентацију Србије, привукла је пажњу навијача поруком да се осећа као Српкиња. Она је на окупљање окупљање репрезентације пред последње коло… »
Андерсон: Верујте ми, ја сам Српкиња
Спортски журнал 02.02.2021
Андерсон је у новембру прошле године обукла дрес Србије и постала друга Американка која је играла за српску кошаркашку репрезентацију. Америчка кошаркашица Ивон Андерсон, која од прошле године игра за репрезентацију Србије… »
Фотка која је одушевила Србију: Наша Американка бриљира, заљубљена је у своју нову земљу! (фото)
Мондо 02.02.2021
Одушевила је на друштвеним мрежама. Одушевила је на друштвеним мрежама. Ивон Андерсон је прошле године дебитовала за кошаркашку репрезентацију Србије и тако постала друга Американка која је носила дрес нашег националног тима… »
Вести дана »
Гробари покушали да упадну на тренинг Партизана: Навијачи сломили стакла на малој Арени
Курир пре 14 минутајош 45 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Орбаном, рекао је да ће Мађарска помоћи Србији
НИН пре 2 сатајош 41 повезана
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 9 минутајош 41 повезана