Povezane vesti
Ivon Anderson: Verujte mi, ja sam Srpkinja
Večernje novosti 02.02.2021
AMERIČKA košarkašica Ivon Anderson, koja od prošle godine igra za reprezentaciju Srbije, privukla je pažnju navijača porukom da se oseća kao Srpkinja. Ona je na okupljanje okupljanje reprezentacije pred poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko… »
Andersonova: Verujte mi, ja sam Srpkinja
Dnevnik 02.02.2021
BEOGRAD: Američka košarkašica Ivon Anderson, koja od prošle godine igra za reprezentaciju Srbije, privukla je pažnju navijača porukom da se oseća kao Srpkinja. Ona je na okupljanje okupljanje reprezentacije pred poslednje kolo kvalifikacija za… »
Anderson: Verujte mi, ja sam Srpkinja
Sportski žurnal 02.02.2021
Anderson je u novembru prošle godine obukla dres Srbije i postala druga Amerikanka koja je igrala za srpsku košarkašku reprezentaciju. Američka košarkašica Ivon Anderson, koja od prošle godine igra za reprezentaciju Srbije, privukla je pažnju… »
Fotka koja je oduševila Srbiju: Naša Amerikanka briljira, zaljubljena je u svoju novu zemlju! (foto)
Mondo 02.02.2021
Oduševila je na društvenim mrežama. Oduševila je na društvenim mrežama. Ivon Anderson je prošle godine debitovala za košarkašku reprezentaciju Srbije i tako postala druga Amerikanka koja je nosila dres našeg nacionalnog tima. Sada je i van… »
Vesti dana »
Zijade: Napad na kanal Ibar-Lepenac je duboko zabrinjavajući i rizikuje da naruši stabilnost
Euronews pre 57 minutajoš 102 povezane
Kurti: Ima uhapšenih, svedočenja i dokaza za eksploziju kod Zubinog Potoka
Beta pre 33 minutajoš 32 povezane
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Vučević: Nedopustiva je zloupotreba maloletnika u političke svrhe
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih