Повезане вести
"Бакшиш је био 40.000 евра, ја нисам узео ни динара!" Слоба оплео по колегама, па признао: "Нисам се покајао што сам оженио…
Блиц 02.02.2021
Певач Слоба Радановић признао је да се разочарао у поједине колеге, иако није желео да открива њихова имена. - Многи певачи имају змију у џепу. Био сам на свадби где је бакшиш био 40.000 евра, ја нисам узео динара. Деведесет… »
На столу бакшиш 40.000 евра, мени ни динара нису дали: Слоба Радановић оплео по колегама које варају музичаре!
Мондо 02.02.2021
Певач Слоба Радановић отворено о инциденту на једној прослави. Певач Слоба Радановић отворено о инциденту на једној прослави Певач Слободан Слоба Радановић открио је да се разочарао у поједине колеге и открио како се "праве… »
Слоба оптужио колеге да су тешке стипсе! Бакшиш је био 40.000 евра, а ја нисам ништа однео кући! Певачи имају змију у џепу…
Курир 02.02.2021
Певач Слободан Слоба Радановић разочаран је у већину колега и открио је шта једни другима раде на наступима и варају музичаре. "Многи певачи имају змију у џепу. Био сам на свадби где је бакшиш био 40.000 евра, ја нисам узео… »