Povezane vesti
Lazare, ako izgubim tebe, isto mi je kao da sam izgubila Željka! Miljana priznala Zoli da oseća bolesnu ljubav prema njemu!
Kurir 02.02.2021
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su svoj razgovor o pomirenju, te je Kulićeva istakla koliko želi da obnove svoju vezu, dok je Zola govorio da želi da se promeni. "Nisam prema tebi bio muškarac onakav kakav treba da bude", rekao je Zola… »
Idemo, željko, ti i ja u Bosnu, hoću da izađemo odavde! Miljana kroji velike planove sa Zolom, njega zanima samo zajednički…
Kurir 02.02.2021
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u rehabilitaciji kako bi porazgovarali o svom odnosu, ali i o pomirenju na kome Miljana insistira. - Da li me voliš? - pitala je Miljana. - Vidiš sama valjda, rekao sam - odgovorio je Zola. - Da li ti je žao… »
Vesti dana »

„Da li to od nas tražite da ponovo blokiramo RTS“: Studenti se obratili Skupštini povodom problema u izboru Saveta REM-a
Nova pre 48 minutajoš 59 povezanih

Komanda za napad na Iran izdata u novembru: Direktiva Izraela stigla odmah nakon atentata na ovu osobu
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

Pretnje i uvrede novinarki Glasa Zaječara: "Neprijatno i zastrašujuće"
Radio 021 pre 8 satijoš 14 povezanih

Makron: Francuska smatra da Izrael ima pravo da se štiti i osigura svoju bezbednost
Beta pre 4 satijoš 20 povezanih