Povezane vesti
Lazare, ako izgubim tebe, isto mi je kao da sam izgubila Željka! Miljana priznala Zoli da oseća bolesnu ljubav prema njemu!
Kurir 02.02.2021
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su svoj razgovor o pomirenju, te je Kulićeva istakla koliko želi da obnove svoju vezu, dok je Zola govorio da želi da se promeni. "Nisam prema tebi bio muškarac onakav kakav treba da bude", rekao je Zola… »
Idemo, željko, ti i ja u Bosnu, hoću da izađemo odavde! Miljana kroji velike planove sa Zolom, njega zanima samo zajednički…
Kurir 02.02.2021
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u rehabilitaciji kako bi porazgovarali o svom odnosu, ali i o pomirenju na kome Miljana insistira. - Da li me voliš? - pitala je Miljana. - Vidiš sama valjda, rekao sam - odgovorio je Zola. - Da li ti je… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu u Barajevu: Sumnja se da je podmetnut, uhapšene tri osobe
NIN pre 36 minutajoš 91 povezana
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 11 minutajoš 81 povezana
"Nema 10 dana kako je došla ovde...": Oglasio se sin jedne od žrtava staračkog doma u Barajevu gde je stradalo 8 osoba
Mondo pre 59 minutajoš 55 povezanih
Oproštajni selfi bajdenovih: Džo i Džil napustili Belu kuću: Imali su samo jednu poruku za Amerikance (foto)
Blic pre 11 minutajoš 48 povezanih