Povezane vesti
"Za mene je fudbal: - zabava!" Filipo Falko potpisao za Zvezdu: Jedva čekam derbi, navijači će uživati u mojim igrama!
Sportal blic 02.02.2021
Crvena zvezda je i zvanično dobila veliko pojačanje, jer je danas dvoipogodišnji ugovor sa srpskim prvakom potpisao italijanski vezista Filipo Falko i istakao veliko zadovoljstvo povodom toga. - Odlično sam dočekan u klubu. Poznajem istoriju Crvene… »
Falko predstavljen u Zvezdi: Komplimenti dodatni podstrek
Sportski žurnal 02.02.2021
Primljen sam ovde fantastično, još bolje nego sam očekivao - istakao je italijanski fudbaler. Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko rekao je danas da je spreman da pruži maksimum u crveno-belom dresu i dodao da su mu komplimenti koji su pratili njegov… »
Falko o Dekiju, Zvezdi, Partizanu: Laž da imam loš karakter
Nova 02.02.2021
Najveće pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, Filipo Falko, predstavljen je na "Marakani". Ofanzivni Italijan stigao je u redove srpskog prvaka iz Lečea u transferu vrednom milion evra. Falko je potpisao ugovor na tri i po godine, što govori i o… »
Filipo Falko na promociji: Nadam se da će moje igre zabaviti publiku
Večernje novosti 02.02.2021
NOVI fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko rekao je danas da je za njega podstrek to što je u javnosti predstavljen kao jedno od najvećih pojačanja tog kluba u poslednje vreme. "To mi predstavlja podstrek. Mnogo sam uložio u sebe poslednjih godina da bih… »
Vesti dana »

Od bubnjarke hevi metal benda do premijerke Japana Ko je Sanae Takaiči, prva žena u istoriji na čelu vlade, dvaput se udavala za istog, on uzeo njeno prezime
Kurir pre 28 minutajoš 24 povezane

Hitno se oglasio kremlj! Kako je moguće da je otkazano nešto što nije ni dogovoreno?
Pravda pre 8 minutajoš 20 povezanih

„Srce zemlje“ u Šumaricama: Kragujevac obeležava 21. oktobar sećanjem na žrtve
Vreme pre 38 minutajoš 13 povezanih

Šokantna prognoza za kraj oktobra: Posle 25 stepeni stiže sneg, zima se vraća od ovog datuma
Alo pre 13 minutajoš 13 povezanih