Повезане вести
"За мене је фудбал: - забава!" Филипо Фалко потписао за Звезду: Једва чекам дерби, навијачи ће уживати у мојим играма!
Спортал блиц 02.02.2021
Црвена звезда је и званично добила велико појачање, јер је данас двоипогодишњи уговор са српским прваком потписао италијански везиста Филипо Фалко и истакао велико задовољство поводом тога. - Одлично сам дочекан у клубу… »
Фалко представљен у Звезди: Комплименти додатни подстрек
Спортски журнал 02.02.2021
Примљен сам овде фантастично, још боље него сам очекивао - истакао је италијански фудбалер. Нови фудбалер Црвене звезде Филипо Фалко рекао је данас да је спреман да пружи максимум у црвено-белом дресу и додао да су му… »
Фалко о Декију, Звезди, Партизану: Лаж да имам лош карактер
Нова 02.02.2021
Највеће појачање Црвене звезде у овом прелазном року, Филипо Фалко, представљен је на "Маракани". Офанзивни Италијан стигао је у редове српског првака из Лечеа у трансферу вредном милион евра. Фалко је потписао уговор на три и… »
Филипо Фалко на промоцији: Надам се да ће моје игре забавити публику
Вечерње новости 02.02.2021
НОВИ фудбалер Црвене звезде Филипо Фалко рекао је данас да је за њега подстрек то што је у јавности представљен као једно од највећих појачања тог клуба у последње време. "То ми представља подстрек. Много сам уложио у себе… »
Вести дана »

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
Глас Западне Србије пре 14 минутајош 12 повезаних

Вучић у Јапану: Најважније да у ери великих турбуленција сачувамо мир, слободу и јединство
РТС пре 1 сатјош 8 повезаних