Povezane vesti
Mongolac odlazi iz banatskog sela: Dragi stanovnici Belog Blata, idem zbog reči koje ste uputili mojoj ćerki
Blic 02.02.2021
"Dvoje dece napadaju moju ćerku. Kažu – ti si prljava Kineskinja, smrdljiva Kineskinja i tako..." Ovim rečima oglasio se na Fejsbuku Bulat Šagzin, glava mongolske porodice koja živi u selu Belo Blato. Slučaj je ludniji tim pre što ovo selo važi za… »
Mongolac beži iz vojvođanskog sela: Dragi stanovnici Belog Blata, idem zbog reči koje ste uputili mojoj ćerki! (foto)
Mondo 02.02.2021
Porodica Šagzin, koju čine otac Bulat, majka Olga i kćerke Svetlana i Ailana, poreklom je iz Rusije i, kako tvrdi, u selu Belo Blato naišla je na rasizam i upućene su im brojne uvrede. Porodica Šagzin, koju čine otac Bulat, majka Olga i kćerke Svetlana i… »
Vesti dana »
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 29 minutajoš 1 povezana
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zgodna supruga u prvom redu, Breskvica u uskoj haljini, a ona sa golim ramenima: Na koncertu Magla benda pevačice kao sa modne piste da su sišle, niko ne zna gde da gleda (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tesla pod istragom zbog autonomnih vozila, a priprema prodaju automobila bez volana i nožnih komandi
Beta pre 14 minutajoš 1 povezana