Повезане вести

"Узео сам им све на свету" Затражена максимална казна за возача који је усмртио дете, тужилац и родитељи заплакали у судници…

"Узео сам им све на свету" Затражена максимална казна за возача који је усмртио дете, тужилац и родитељи заплакали у судници…

Блиц 02.02.2021
Бањалучко тужилаштво затражило је данас од судије Бранимира Јукића да осуди Нисвета Мујкића (26) из Прњавора у Републици Српској на максималну казну од 15 година затвора због изазивања тешке саобраћајне несреће у којој је у… »
Сузе и туга на суђењу Нисвету Мујкићу: За несрећу у којој погинула Вања (13) Тужилаштво тражи максималну, одбрана минималну…

Сузе и туга на суђењу Нисвету Мујкићу: За несрећу у којој погинула Вања (13) Тужилаштво тражи максималну, одбрана минималну…

Вечерње новости 02.02.2021
ВРЛО драматично, испуњено тугом и емоцијама протекло је рочиште за разматрање казне Нисвету Мујкићу (25) из Прњавора, оптуженом да је пијан изазвао саобраћајну несрећу у којој је погинула Вања Рудић (13). У судници… »
Родитељи мале Вање и тужилац плакали у судници: "Узео сам им све на свету, нисам хтео"

Родитељи мале Вање и тужилац плакали у судници: "Узео сам им све на свету, нисам хтео"

Телеграф 02.02.2021
Бањалучко тужилаштво затражило је данас максималну казну затвора за Нисвета М. (26) из Прњавора због изазивања тешке саобраћајне несреће у којој је у октобру прошле године погинула девојчица Вања Р. (13). Бањалучко… »

Вести дана »