Повезане вести

‘Нема скупљача лоптица, иначе би ме избацили’: Урнебесан разговор Ђоковића и Троицког током меча

‘Нема скупљача лоптица, иначе би ме избацили’: Урнебесан разговор Ђоковића и Троицког током меча

Хот спорт 02.02.2021
У добром раположењу српски тенисери су дочекали први изазов у овој години. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одиграо је сјајно мечеве у синглу и дублу против Канађана и донео је нашем тиму победу у првом колу АТП купа. МОЖДА… »
Познат епилог: Италијани одмах реаговали, Миленковић кажњен због ударања на утакмици – следи му ‘хлађење’

Познат епилог: Италијани одмах реаговали, Миленковић кажњен због ударања на утакмици – следи му ‘хлађење’

Хот спорт 02.02.2021
Српски репрезентативац ће морати да паузира. Дисциплинска комисија Серије А, с два меча неиграња казнила је дефанзивца Фиорентине Николу Миленковића. На мети дисциплинаца некадашњи фудбалер Партизана се нашао због црвеног… »
Након Јанковића стигао још један Србин: Искусни центар нашао ‘уточиште’ у Башакшехиру!

Након Јанковића стигао још један Србин: Искусни центар нашао ‘уточиште’ у Башакшехиру!

Хот спорт 02.02.2021
Центарска линија Башакшехира од данас је јача за два Србина! Као што смо данас већ писали, Стефан Јанковић доскорашњи кошаркаш Партизана је нови играч турског Башакшехира. Наиме, он тамо неће бити усамљен, јер је клуб званично… »
Нема краја малерима за белгијанца: Азар се поново повредио, следи му нова пауза?!

Нема краја малерима за белгијанца: Азар се поново повредио, следи му нова пауза?!

Хот спорт 02.02.2021
Ас краљевског клуба никако не успева да ухвати праву форму. Еден Азар од доласка у Реал Мадрид не успева да изађе на крај с повредама. МОЖДА ЋЕ ВАС ЗАНИМАТИ НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ У ИСТОРИЈИ СУПЕРЛИГЕ ЗА ХОТСПОРТ: ‘Желим да головима… »
Утакмице се не играју, али у Хумској проблеми због навијача: На стадиону окачен спорни транспарент, полиција реаговала – из…

Утакмице се не играју, али у Хумској проблеми због навијача: На стадиону окачен спорни транспарент, полиција реаговала – из…

Хот спорт 02.02.2021
Припадници органа реда су били на стадиону у Хумској улици. Најватренији навијачи Партизана данас су открили да је полиција из Савског венца била у Хумској, где је од управе клуба, како су навели, тражила да парола која се налази… »
У реалу корона-хаос: Председник Реала позитиван, аларми упаљени јер ‘припада рањивим групама’

У реалу корона-хаос: Председник Реала позитиван, аларми упаљени јер ‘припада рањивим групама’

Хот спорт 02.02.2021
Шпански клуб је потврдио тачност информације која се појавила. Председник Реал Мадрида Флорентино Перез инфициран је вирусом корона. МОЖДА ЋЕ ВАС ЗАНИМАТИ НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ У ИСТОРИЈИ СУПЕРЛИГЕ ЗА ХОТСПОРТ: ‘Желим да головима… »
Лазар Марковић веома љут: ‘Је л’ треба да окачимо копачке о клин или да прихватимо да титулу не можемо узети?!’

Лазар Марковић веома љут: ‘Је л’ треба да окачимо копачке о клин или да прихватимо да титулу не можемо узети?!’

Хот спорт 02.02.2021
Фудбалер Партизана, Лазар Марковић, изразио је незадовољством мишљењем које провејава у јавности да је шампионска трка у Србији увелико решена. Марковић је бурно реаговао по доласку са припрема у Турској прочитавши натписе у… »
Најбољи стрелац суперлиге Србије за хотспорт: ‘Трансфер је био договорен, трећа страна је подбацила! Сваки фудбалер машта о…

Најбољи стрелац суперлиге Србије за хотспорт: ‘Трансфер је био договорен, трећа страна је подбацила! Сваки фудбалер машта о…

Хот спорт 02.02.2021
‘Интерсовање екипа из МЛС лиге је постојало још пре окупљања националног тима’. Екипа Радника из Сурдулице игра феноменално под ‘диригентском палицом’ тренера Славољуба Ђорђевића. Клуб се налази на 9. позицији у Суперлиги… »
Петар Гигић за ХотСпорт: ‘Партизану желим дуплу круну, сви ће видети да смо велики проблем!’

Петар Гигић за ХотСпорт: ‘Партизану желим дуплу круну, сви ће видети да смо велики проблем!’

Хот спорт 02.02.2021
За ХотСпорт је говорио доскорашњи фудбалер Мађарског Ујпешта и ново појачање Новог Пазара – Петар Гигић. Иако је још млад, Петар Гигић је већ стекао завидно сениорско искуство, играјући у Суперлиги Србије, али и најјачем рангу… »
Хит дијалог Новака и Троицког: “Брате, уби ме палац! Нема скупљачице лоптица, иначе би ме избацили” (ВИДЕО)

Хит дијалог Новака и Троицког: “Брате, уби ме палац! Нема скупљачице лоптица, иначе би ме избацили” (ВИДЕО)

Вести онлине 02.02.2021
Новак Ђоковић имао је занимљив коментар на једној паузи током меча против Дениса Шаповалова. Српски тенисер је водио са 7:5, 4:3, али је био незадовољан што је изгубио последњи гем. Ђоковић је ударио у кутију на којој стоје… »
Новака би због овог дисквалификовали са АТП купа, сам је признао и поручио: "Који сам ја морон" /видео/

Новака би због овог дисквалификовали са АТП купа, сам је признао и поручио: "Који сам ја морон" /видео/

Спортал блиц 02.02.2021
Једна занимљива ситуација догодила се на старту АТП купа на мечу . Најбољи тенисер света је Србији донео прву победу у дуелу против Канаде, али је могао и да "надрља". На мечу против Дениса Шаповалова је Ђоковић направио потез… »
Лазар Марковић љут: Ко нас гура у Конференцију?

Лазар Марковић љут: Ко нас гура у Конференцију?

Вечерње новости 02.02.2021
ДЕВЕТ бодова јесте много, али не и недостижно. У свлачионици црно-белих сви размишљају на идентичан начин, а свој и став саиграча по том питању изнео је искусни Лазар Марковић, уз напомену да се Партизан неће одрећи борбе за… »
"Да окачимо копачке о клин и прихватимо да не можемо да освојимо титулу?" Лазара Марковића револтирао "став јавности": Боримо…

"Да окачимо копачке о клин и прихватимо да не можемо да освојимо титулу?" Лазара Марковића револтирао "став јавности": Боримо…

Спортал блиц 02.02.2021
Фудбалеру Партизана није се допао став дела јавности да су црно-бели изгубили шансе за освајање Суперлиге. Марковић је по повратку са припрема поручио како је четири месеца раније Црвеној звезди додељена титула. Тренутно је… »
Ноле се нашалио на свој рачун: Избацили би ме да су ту били скупљачи лоптица (видео)

Ноле се нашалио на свој рачун: Избацили би ме да су ту били скупљачи лоптица (видео)

НОВАК Ђоковић победио је Дениса Шапвалова са 7:5, 7:5, а онда заједно са Филипом Крајиновићем донео Србији тријумф против Канаде на почетку АТП купа. Ипак, једна занимљива ситуације обележила је меч нашег аса у синглу. Наиме… »
Председник Реала има корону: Перез припада рањивим групама

Председник Реала има корону: Перез припада рањивим групама

Нова 02.02.2021
Председник Реал Мадрида Флорентино Перез има коронавирус потврдио је шпански клуб у уторак поподне. Седамдесеттрогодишњи први човек “краљевског клуба” према писању шпанских медија припада рањивој групи људи, али је добра… »
Италијани без милости: Николи Миленковићу два меча суспензије

Италијани без милости: Николи Миленковићу два меча суспензије

ДИСЦИПЛИНСКА комисија Серије А није имала милости према српском фудбалеру. Наш репрезентативац Никола Миленковић добио је казну два меча неиграња због искључења на мечу са Торином. Подсетимо, Миленковић је у дуелу који је… »
"Је л' то Партизану поручују да одустане?" Марковић се изнервирао, а онда пренео поруку свима - нема предаје!

"Је л' то Партизану поручују да одустане?" Марковић се изнервирао, а онда пренео поруку свима - нема предаје!

Мондо 02.02.2021
Изнервирао се Марковић писањем медија и ставом јавности да је Партизан "отписан" Изнервирао се Марковић писањем медија и ставом јавности да је Партизан "отписан" Партизан заостаје девет бодова за Црвеном звездом, што је… »

Вести дана »