Повезане вести

‘Била ми је велика жеља да дођем овде’: Радоњић насмејан на представљању у Берлину

‘Била ми је велика жеља да дођем овде’: Радоњић насмејан на представљању у Берлину

Хот спорт 02.02.2021
Српски фудбалер Немања Радоњић званично је представљен у Берлину. Хитроноги офазнивац је синоћ потписао уговор с Хертом, а данас је изашао пред новинаре. Радоњић је истакао да редовно прати Буднеслигу и да је дошао да игра. –… »
Радоњићу било доста неизвесности: Насмејан и расположен представљен у Херти, уверава навијаче да нема разлога за бригу

Радоњићу било доста неизвесности: Насмејан и расположен представљен у Херти, уверава навијаче да нема разлога за бригу

Мондо 02.02.2021
Ново крило берлинског тима добро познаје и клуб и лигу, Марко Грујић му је испричао баш све. Ново крило берлинског тима добро познаје и клуб и лигу, Марко Грујић му је испричао баш све Немања Радоњић је у понедељак увече… »
Радоњић отворено: У Марсељу се ништа није знало, када сам играо добро, нисам био сигуран да ћу следећи пут бити у тиму

Радоњић отворено: У Марсељу се ништа није знало, када сам играо добро, нисам био сигуран да ћу следећи пут бити у тиму

Моззарт спорт 02.02.2021
"Знам да је доста српских репрезентативаца играло овде. У последњих пар дана сам причао са Марком Грујићем, рекао ми је све најлепше о клубу и граду", рекао је српски репрезентативац. Српски репрезентативац Немања Радоњић… »

Вести дана »