Povezane vesti
‘Bila mi je velika želja da dođem ovde’: Radonjić nasmejan na predstavljanju u Berlinu
Hot sport 02.02.2021
Srpski fudbaler Nemanja Radonjić zvanično je predstavljen u Berlinu. Hitronogi ofaznivac je sinoć potpisao ugovor s Hertom, a danas je izašao pred novinare. Radonjić je istakao da redovno prati Budnesligu i da je došao da igra. – Želeo sam da napustim… »
Radonjiću bilo dosta neizvesnosti: Nasmejan i raspoložen predstavljen u Herti, uverava navijače da nema razloga za brigu
Mondo 02.02.2021
Novo krilo berlinskog tima dobro poznaje i klub i ligu, Marko Grujić mu je ispričao baš sve. Novo krilo berlinskog tima dobro poznaje i klub i ligu, Marko Grujić mu je ispričao baš sve Nemanja Radonjić je u ponedeljak uveče potpisao za Hertu, a sada se… »
Radonjić otvoreno: U Marselju se ništa nije znalo, kada sam igrao dobro, nisam bio siguran da ću sledeći put biti u timu
Mozzart sport 02.02.2021
"Znam da je dosta srpskih reprezentativaca igralo ovde. U poslednjih par dana sam pričao sa Markom Grujićem, rekao mi je sve najlepše o klubu i gradu", rekao je srpski reprezentativac. Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić zvanično je predstavljen… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana