Povezane vesti
Zbog Raste sam htela da se polijem benzinom ispred skupštine: Ana Nikolić o hapšenju bivšeg muža - "Tad sam zaplakala"
Mondo 02.02.2021
Bivša supruga Stefana Đurića Raste otkriva kako je reagovala na vest da je uhapšen, a onda i pušten iz zatvora. Bivša supruga Stefana Đurića Raste otkriva kako je reagovala na vest da je uhapšen, a onda i pušten iz zatvora Ana Nikolić otkrila je da joj… »
Ana zbog raste želela da napravi skandal: Htela sam da se zapalim ispred Skupštine!
Kurir 02.02.2021
Ana Nikolić otkrila je da joj je teško palo to što je njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta završio u zatvoru i da je zbog toga htela da se polije benzinom ispred Skupštine. Popularna pevačica priznala je da je zbog reperovog hapšenja prolazila kroz pravi… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana