Повезане вести
На Флориди убијена два агента ФБИ-ја, троје рањено
Нова 02.02.2021
У пуцњави која се догодила у Форт Лодердејлу на Флориди убијена су два агента ФБИ-ја док је троје рањено, потврђено је из Федералног истражног бироа. Како наводе из ФБИ-ја, до пуцњаве је дошло у јутарњим часовима док су… »
Хаос на Флориди: Убијена два агента ФБИ, три рањена
Блиц 02.02.2021
Најмање два агента америчког Федералног исражног бироа (ФБИ) погинуло је, а још три су рањена у пуцњави у граду Санрајз у савезној држави Флориди, саопштено је из ФБИ. У саопштењу се наводи да је двоје рањених агената… »
У пуцњави на Флориди убијена два агента ФБИ-ја, троје рањено
РТС 02.02.2021
У пуцњави која се догодила у Форт Лодердејлу на Флориди убијена су два агента ФБИ-ја док је троје рањено, потврђено је из Федералног истражног бироа. Како наводе из ФБИ-ја, до пуцњаве је дошло у јутарњим часовима док су… »
Пуцњава на Флориди, повређени агенти ФБИ
Нова 02.02.2021
Агенти Федералног истражног бироа рањени су у инциденту у Форт Лодердејлу на Флориди. У пуцњави која се догодила у Форт Лодердејлу на Флориди рањени су агенти ФБИ-ја, потврдио је полицијски званичник упознат са инцидентом… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 32 минутајош 11 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 57 минутајош 5 повезаних
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних