Повезане вести
На Флориди убијена два агента ФБИ-ја, троје рањено
Нова 02.02.2021
У пуцњави која се догодила у Форт Лодердејлу на Флориди убијена су два агента ФБИ-ја док је троје рањено, потврђено је из Федералног истражног бироа. Како наводе из ФБИ-ја, до пуцњаве је дошло у јутарњим часовима док су… »
Хаос на Флориди: Убијена два агента ФБИ, три рањена
Блиц 02.02.2021
Најмање два агента америчког Федералног исражног бироа (ФБИ) погинуло је, а још три су рањена у пуцњави у граду Санрајз у савезној држави Флориди, саопштено је из ФБИ. У саопштењу се наводи да је двоје рањених агената… »
У пуцњави на Флориди убијена два агента ФБИ-ја, троје рањено
РТС 02.02.2021
У пуцњави која се догодила у Форт Лодердејлу на Флориди убијена су два агента ФБИ-ја док је троје рањено, потврђено је из Федералног истражног бироа. Како наводе из ФБИ-ја, до пуцњаве је дошло у јутарњим часовима док су… »
Пуцњава на Флориди, повређени агенти ФБИ
Нова 02.02.2021
Агенти Федералног истражног бироа рањени су у инциденту у Форт Лодердејлу на Флориди. У пуцњави која се догодила у Форт Лодердејлу на Флориди рањени су агенти ФБИ-ја, потврдио је полицијски званичник упознат са инцидентом… »
Вести дана »
Вучић: Србија би прва у Европи могла да производи хуманоидне роботе – Робот га поздравио: Ви сте нашироко поштовани
Југмедиа пре 28 минутајош 24 повезане
Суђење новосадским студентима и активистима одложено због болести тужиоца
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане
ФОТО, ВИДЕО: Протест због "Мрдићевих закона" у Новом Саду: "Директан напад на правосуђе"
Радио 021 пре 2 сатајош 10 повезаних
Судије, тужиоци и адвокати у Новом Саду протестовали против нове правосудне „реформе“ (ВИДЕО)
Ин медија пре 23 минутајош 16 повезаних
Почиње електронско подношење пријава за упис деце у вртић на порталу е-Управа
Невсмакс Балканс пре 38 минутајош 19 повезаних