Повезане вести

Тара после жешће свађе са Ша отишла код томовића: Репер направио љубоморну сцену, однос им све бурнији! (видео)

Тара после жешће свађе са Ша отишла код томовића: Репер направио љубоморну сцену, однос им све бурнији! (видео)

Курир 02.02.2021
Тара Симов и Ненад Алексић Ша данима не функционишу као пре, а никоме није познат прави разлог њихових размирица. Данас су се опет посвађали, а Симова не престаје да му прети: "Зашто Паула мисли да те ја јурим и смарам? Шта си… »
Тара У шифрама причала о Ша! Жалила се Сандри: "Мозак ме боли и руке су ми везане за све!" (видео)

Тара У шифрама причала о Ша! Жалила се Сандри: "Мозак ме боли и руке су ми везане за све!" (видео)

Мондо 02.02.2021
Никако се не смирује због односа са репером. Никако се не смирује због односа са репером. Учсеница Задруге, Тара Симов, жалила се осталим учесницама причајући у шифрама о односу са репером Ненадом Алексићем Ша. Њих двоје су и… »
Руке су ми везане, немам више разумевања за њега! Тара отворила душу цимеркама о Ша, на корак да обелодани све о њиховом…

Руке су ми везане, немам више разумевања за њега! Тара отворила душу цимеркама о Ша, на корак да обелодани све о њиховом…

Курир 02.02.2021
Тара Симов разговарала је са цимеркама у пушаоници, све време причајући у шифрама о тренутном односу који је мучи, а сви наслућују да се ради управо о реперу, Ненаду Алексићу Ша, са којим је захладнела односе. - Мозак ме боли и… »

Вести дана »