Povezane vesti
Dačić: U dijalogu da učestvuje i opozicija koja je bojkotovala izbore
Slobodna Evropa 02.02.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je potrebno da u međupartijskom dijalogu učestvuju i političke stranke koje nisu u parlamentu, kao i one koje su bojkotovale izbore. Dačić je za Radio televiziju Vojvodina naveo da je tokom… »
Dačić: U dijalogu da učestvuju i vanparlamentarne stranke
Nova 02.02.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je potrebno da u međupartijskom dijalogu učestvuju i političke stranke koje nisu u Skupštini Srbije, kao i one koje su bojkotovale izbore. Dačić je na Radio televiziji Vojvodina rekao da… »
Dačić: Potrebno je da u međustranačkom dijalogu učestvuje i opozicija koja je bojkotovala izbore
Beta 02.02.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je potrebno da u medjupartijskom dijalogu učestvuju i političke stranke koje nisu u Parlamentu, kao i one koje su bojkotovale izbore. Dačić je na Radio televiziji Vojvodina rekao da… »
Dačić: Potrebno da u dijalogu učestvuje i opozicija koja je bojkotovala izbore
N1 Info 02.02.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je potrebno da u međupartijskom dijalogu učestvuju i političke stranke koje nisu u Skupštini Srbije, kao i one koje su bojkotovale izbore. Dačić je na Radio televiziji Vojvodina rekao da… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 7 minutajoš 5 povezanih

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 22 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 22 minutajoš 2 povezane