Повезане вести

Ноле пореди тениски трон са монт еверестом! Млађи ће чекати деценију док им Рафа, Роџер и ја уступимо место

Ноле пореди тениски трон са монт еверестом! Млађи ће чекати деценију док им Рафа, Роџер и ја уступимо место

Вечерње новости 03.02.2021
КРЕНУЋЕ Новак Ђоковић у понедељак напад на 18. гренд слем трофеј. Занимљиво је да је Доминик тим освајањем Ју-Ес опена прекинуо доминацију "велике тројке", управо је о томе говорио Новак Ђоковић. "Сјајно је за спорт што имамо… »
Ђоковић: Пут до врха у тенису је налик пењању на Монт Еверест

Ђоковић: Пут до врха у тенису је налик пењању на Монт Еверест

Моззарт спорт 03.02.2021
"Мислим да је будуц́ност тениса без сумње у добрим рукама" Новак Ђоковић је добро расположен, Аустралија је његова друга кућа, а српски тенисер ће од понедељка кренути у одбрану титуле у Мелбурну и јуриш на 18. гренд слем… »
"Не дам трон! Још 10 година!" Новак Ђоковић заједно са Рафом и Роџером жели да заустави "неке нове клинце": Будућност тениса…

"Не дам трон! Још 10 година!" Новак Ђоковић заједно са Рафом и Роџером жели да заустави "неке нове клинце": Будућност тениса…

Спортал блиц 03.02.2021
Први рекет света у једном од интервјуа истакао је да верује да ће неко до млађих тенисера "наследити" њега, и , али да се то ипак неће десити ускоро. Познато је да овај трио доминира већ годинама уназад, а чињеница да су… »

Вести дана »