Povezane vesti
Potresne reči majke dečaka koji se utopio: Kako da objasnim detetu da Dragana više nema?! (VIDEO)
Vesti online 04.02.2021
Majka Dragana Drljića koji je prekjuče skočio sa mosta na Tamišu i utopio se u reci, a čije telo su ronioci juče izvukli na kopno, kaže da se i dalje nada da će njen sin od nekuda doći iznenada. Danijela je van sebe od kad je ugledala beživotno… »
"Bio je dete": Draganova majka zahvalna, na njegovoj sahrani ipak će biti prekršeno jedno pravilo!
Mondo 04.02.2021
Telo nesrećnog mladića pronađeno je juče u Tamišu kod mosta, na mestu gde je poslednji put lociran njegov telefon. Telo nesrećnog mladića pronađeno je juče u Tamišu kod mosta, na mestu gde je poslednji put lociran njegov telefon. Na sahranu… »
Pitam se šta da radim i zašto da živim: Neutešna majka i danas u suzama na mestu na kom je iz Tamiša izvađeno telo…
Kurir 04.02.2021
Majka dečaka Dragana D. (15), koji se utopio u Tamišu, danas je na mestu gde je njen sin poslednji put vezao bicikl zalepila njegovu sliku i krst, a ispod fotografije je zapalila sveću. Neutešna Danijela D. i danas u suzama sedi na keju i pita se šta… »
"Život nema smisla posle raskida": Tragičan kraj potrage za Draganom Drljićem (15) iz Pančeva, u knjizi koju je pisao…
Večernje novosti 04.02.2021
POTRAGA za Draganom Drljićem (15) iz Pančeva, koji je nestao u utorak oko 11 časova, okončana je u sredu po podne kada je njegovo telo izvučeno iz Tamiša ispod mosta na keju. Sve do tada, njegova majka Danijela i drugovi nadali su se da će se negde… »
"Ništa nije slutilo na ovo..." Majka tragično nastradalog dečaka iz Pančeva otkrila kako se Dragan ponašao dan pre…
Večernje novosti 03.02.2021
- ČULI smo se preksinoć, zvao me je dok sam bila na poslu što nije imao običaj da radi. Rekao mi je: "samo sam hteo da te čujem". - Čak smo se našalili kako je čudo da me zove, a da mu ništa ne treba. Onda je rekao da će me pozvati posle i više… »
Ronioci izvukli beživotno telo iz Tamiša
Danas 03.02.2021
Ronioci su danas oko 16.45 izvukli beživotno telo iz Tamiša, potvrđeno je Radio televiziji Srbije u policiji. Obdukcija će utvrditi identitet utopljenika. Za sada se ne zna da li je reč o dečaku za kojim se traga od juče popodne. On je poslednji… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Petar Petković: Kurti kampanju započeo pretnjama srpskom narodu i Srbiji
Danas pre 1 satjoš 1 povezana