Povezane vesti
Popović nakon udaljenja s predmeta: Moja žalba odbačena bez obrazloženja
N1 Info 04.02.2021
Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović rekla je da joj je suđeno da iz medija saznaje o presudama Univerziteta, Ekonomskog fakulteta i ostalih ozbiljnih institucija Srbije. „Na internetu čitam kako je odbačena moja žalba Odboru… »
Danica Popović: Moja žalba je odbačena bez obrazloženja
Nova 04.02.2021
Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović rekla je danas da joj je sudjeno da iz medija saznaje o presudama Univerziteta, Ekonomskog fakulteta i ostalih ozbiljnih institucija Srbije. “Na internetu čitam kako je odbačena moja žalba… »
Danica Popović: Sudjeno mi je da za presude saznajem iz medija
Novi magazin 04.02.2021
Profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu Danica Popović rekla je danas da joj je sudjeno da iz medija saznaje o presudama Univerziteta, Ekonomskog fakulteta i ostalih ozbiljnih institucija Srbije. "Na internetu čitam kako je odbačena moja žalba… »
Javna opomena profesoru zbog doktorata Siniše Malog
Radio 021 04.02.2021
Ekonomski fakultet izrekao je javnu opomenu profesoru Draganu Đuričinu kao članu Komisije za odbranu doktorata koja je sačinila i Izveštaj o odbranjenoj disertaciji Siniše Malog. Insajder navodi da se u odluci koju je potpisao dekan Ekonomskog… »
Javna opomena profesoru zbog doktorata Siniše Malog
Nova 04.02.2021
Ekonomski fakultet izrekao je javnu opomenu profesoru Draganu Đuričinu kao članu Komisije za odbranu doktorata koja je sačinila i Izveštaj o odbranjenoj disertaciji Siniše Malog. U odluci koju je potpisao dekan Ekonomskog fakulteta navodi se da je… »
Pobeda Kurira i jakšića! Kažnjena: Plagijatorka Danica Popović izbačena s predmeta Međunarodna ekonomija
Kurir 04.02.2021
Profesorka Ekonomskog fakulteta, koja je pokrala rad pokojnog kolege i plasirala ga kao svoj, prisustvovala sednici Nastavno-naučnog veća na kojoj je jednoglasno izglasano da se ukloni sa spiska predavača. Profesorka Ekonomskog fakulteta Danica… »
Danica Popović udaljena sa predmeta, Draganu Đuričinu javna opomena
Danas 03.02.2021
Dvoje profesora Ekonomskog fakulteta u Beogradu prekršili Kodeks profesionalne etike Nastavno-naučno veće Ekonomsko fakulteta u Beogradu odlučilo je danas da profesorka Danica Popović u narednom semestru ne drži predavanja na predmetu Međunarodna… »
Vesti dana »
Nastavljaju se protesti i blokade: Vojni penzioneri podržali studente
Pravda pre 2 satajoš 12 povezanih
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana
Od danas ukinuto plaćanje računa za struju na svim šalterima EPS-a
Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih